Des que va arribar la pandèmia el sector de l'espectacle s'ha ressentit notablement. Encara que comença a entreveure's una recuperació, molts artistes han vist perillar les seves carreres, fins i tot els més coneguts. De res no serveix un extens currículum. Són molts els intèrprets, cantants o col·laboradors de televisió, entre altres, que s'han deixat seduir per 'Only Fans'. L'aplicació de contingut eròtic és una important font d'ingressos per a molts famosos. Hi ha artistes que no es rebaixen a canviar de professió, així que decideixen treure partit del seu cos i guanyar diners d'una forma fàcil i senzilla.

Rafael Amargo és l'últim famós que s'ha afegit a una llarga llista de personatges. Acaba d'estrenar-se a la coneguda xarxa social, on els seus nous seguidors poden subscriure's per veure fotografies i vídeos de contingut per a adults. Totes elles com Déu el va portar al món. El bailaor ha tingut diversos problemes amb la justícia i l'assistència als seus espectacles s'ha ressentit. No obstant això, genera ingressos, però sembla que no serien suficients per al seu alt tren de vida.

Rafael Amargo publicarà vídeos amb Marco Banderas tenint relacions íntimes

Ha estat El Español, el diari encarregat de revelar aquesta notícia. A més, el granadí no estarà sol. Compartirà escenes d'alt voltatge al costat del seu amic Marco Banderas, conegut actor de cinema per a adults. Als seus 55 anys ha protagonitzat més de 7.500 escenes. El mitjà citat anteriorment s'ha posat en contacte amb l'artista, que ha confirmat la notícia, i a més ha volgut donar més dades.

"Marc Banderes, a més de ser mundialment conegut pel seu treball en el cinema per a adults també és cantant i treballa per a la meva companyia en l'espectacle Dionisio, on interpreta el déu Príap -un personatge purament fàl·lic, déu de la fertilitat. Junts compartirem pensaments, sentiments, i les nostres aventures... Secrets entre homes, coses inèdites, curiositats...", declara el flamenc.

Rafael Amargo deixa caure que ambdós han tingut molta complicitat des de fa anys. És a dir que és probable que hagin mantingut alguna relació més enllà d'una amistat. Promet que els seus seguidors podran veure escenes d'alt voltatge. No pensa amagar-se. Assegura que ambdós mantindran relacions íntimes en els vídeos, sense censura.

Com totes les persones que es troben dins d'aquesta xarxa social, Rafael Amargo vendrà el seu contingut per un preu determinat. L'aplicació funciona per subscripció mensual. A més, si volen algun tipus de contingut privat o quedar amb la persona podrien fer-ho amb un cost multiplicat per mil.

Amb aquesta nova faceta, Rafael Amargo planeja sanejar els seus comptes. Sens dubte, hi ha molta expectació per descobrir el contingut que prepara el bailaor. De moment, totalment gratis ja s'han pogut veure dues fotografies a les seves xarxes socials. Lògicament, dissimulant algunes parts íntimes per evitar la censura. Estan publicades en els seus comptes d'Instagram.