Es confirmen els rumors, Rafa Nadal farà front a un dels reptes més grans de la seva vida, ser papa. Després de 18 anys de relació, tres d'ells casats, el tennista i la seva dona, Xisca Perelló, acaben de complir un dels seus somnis: formar una família. La parella ha intentat portar de forma molt discreta l'embaràs, pero ja és més que evident. La futura mama es troba el seu cinquè mes d'embaràs i la panxa comença a ser una mica més voluminosa. Està previst que el nadó neixi el mes d'octubre. Els futurs papes ja saben el sexe de la criatura. Serà nen.

Rafa Nadal passa per un moment delicat després de la seva lesió. L'esportista no acaba de recuperar-se i no pot donar-ho tot en la pista. En cap de les rodes de premsa no confirma la seva retirada, però és una cosa que ja té meditada. Divendres passat va concedir una roda de premsa on ha anunciat la seva intenció de jugar al torneig de Wimbledon a Londres, moment en què els periodistes han aprofitat per preguntar-li sobre la seva nova paternitat.

Rafa Nadal competición EFE
Rafa Nadal competición EFE

Rafa Nadal assegura que la seva vida no canviarà amb l'arribada del seu futur fill

"No m'agrada parlar de la meva vida privada, vivim més tranquils amb un perfil més baix, no sé com em canviarà la vida perquè no tinc experiència en això. No tinc previst que ser pare em suposi un canvi en la meva vida professional", responia taxatiu Nadal.

En tan sols uns segons, les xarxes socials s'omplien de crítiques cap a l'esportista. Alguns el titllaven de "privilegiat" per ser "home" i "ric". "Però com no et canviarà la vida la paternitat? T'ho canvia tot: el dia a dia, les prioritats i la forma de mirar al món", es qüestionen a Twitter.

Rada Nadal està perdent tota la impunitat que li van regalar els seus fans durant tots els seus anys de carrera.