Rafa Nadal va fer història fa uns quants dies després de guanyar el seu 14è Roland Garros a París. Ho va fer casualment una setmana després que el Reial Madrid, l'equip del seu cor, guanyés també a París la 14a Copa d'Europa del club blanc.

Casualitats (o no) de la vida a part, Rafa va posar poc després davant la Torre Eiffel amb la Copa de Mosqueters com ve sent habitual quan algú guanya el Roland Garros. El que no és tan habitual és que Rafa Nadal posi al juntament amb la seva dona, Xisca Perelló, que el proper 7 de juliol complirà 34 anys. Una foto molt especial ja que, com dèiem, no és habitual que Nadal i Xisca posin junts en aquestes fotos. Però com hem sabut posteriorment, hi  havia un rerefons molt especial.

Es confirma la notícia de la futura paternitat de Rafa Nadal i Xisca Perelló

Perquè encara que no ha estat fins aquesta setmana que s'ha confirmat, aleshores ja circulaven alguns rumors sobre l'embaràs de Xisca. Una notícia que ha tret tot el protagonisme a Rafa i al seu 14è Roland Garros.

Després de saber la notícia hem pogut veure a Xisca en el seu primer posat en banyador des que està embarassada. La publica la revista ¡Hola!, que la treu en portada. En ella podem veure l'esposa de Nadal amb la típica panxa que sol veure's en els primers mesos de gestació, mentre navega al costat de Rafa Nadal al vaixell 'Great White'.

Una Xisca molt valenta, per cert, doncs és sabut que en aquests primers mesos les nàusees són freqüents, a la qual cosa no ajuda gaire un passeig amb vaixell. Potser per això porta una ampolla d'aigua a la mà, amb el qual intenta refrescar-se i frenar aquestes nàusees.

Segons explica la revista de paper cuixé, Rafa i Xisca estan acompanyats d'alguns amics en aquest viatge. La directora de la Fundació Rafa Nadal, per exemple, va ser vista donant-se un bany. Tot això mentre Rafa no se separava de la seva dona.

Hi ha nom favorit per a la filla de Rafa i Xisca

Mentrestant, comencen a sorgir especulacions sobre el nom que li posaran a la criatura en el cas que sigui una nena. I el que més números té per ser el definitiu és Ana.

No hi ha res confirmat sobre això, ni de bon tros. Però les fonts consultades tenen en compte dos factors. Un és que Rafa i Xisca no són per a res de noms estridents, sinó més aviat dels tradicionals. Per un altre, perquè és com es diu la mare de Rafa Nadal, Ana María Parera, una de les dones més importants en la vida del tennista espanyol.

D'altra banda, en cas que sigui nen hi ha un nom descartat. Aquest seria el de Rafa, doncs no voldrien que el nano carregui amb el pes i els condicionants de portar el nom del seu pare.