Durant molt temps, Rosalía va ser durament criticada per la seva aparença, específicament pel seu pes. I encara que aquestes crítiques són molt comunes al món de l'entreteniment on a tots se'ls exigeix complir certs estàndards de bellesa, el cert és que la catalana sempre ha estat molt conforme amb la seva figura i amb el seu aspecte en general. Tanmateix, sí que ha pres el temps per reconèixer que, de certa manera, solia consumir certs aliments poc saludables, per la qual cosa va decidir fer un canvi en el seu estil de vida en implementar una nova dieta i una rutina d'exercicis molt més completa. Ara, l'artista presumeix d'un cos fitnes, totalment tonificat i definit, amb el que ha arribat a convertir-se en una de les models de la marca de Kim Kardashian, 'Skims'.

Després d'haver arrasat al nostre país amb el seu 'Motomami Tour', la cantant ha sorprès tots amb el seu nou tema 'Despechá', una cançó que ja compta amb més de 28 milions de reproduccions a Spotify en els primers dies del seu llançament. A causa del hype que s'ha generat per aquesta cançó, centenars de persones han realitzat el 'trend' de ball d'aquest tema a Tik Tok, una coreografia que la Rosalía mateixa ha recreat a les seves xarxes socials utilitzant un revelador conjunt de dues peces en color rosa que deixava a la vista el seu abdomen definit i les seves cames tonificades, demostrant que la 'Motomami' es troba en una excel·lent forma física.

En aquests moments el vídeo de Rosalía ballant 'Despechá', en la qual cosa sembla ser la cuina de casa seva, compta amb més de 1.4 milions de "m'agrada" i més de 9.300 comentaris, entre els quals destaquen els següents: "No et canses de ser la Reina d'Espanya?, "Reinona", "Ets perfecta", "Deessa, Jo vaig a estar 'mood despechá' si no llances la rutina per tenir aquest cos".

 

 

Els abdominals de Rosalía: una inspiració per als seus fans

A més del gran desgast vocal que comporta una gira tan important com la que ha realitzat en aquests últims dies, la catalana també ha demostrat que s'ha preparat físicament per poder suportar l'esforç i les llargues jornades sobre els escenaris. Per aquesta raó, la cantant ha decidit enfocar-se al gimnàs, entrenant diàriament els seus braços, cames, glutis i, sobretot, els seus abdominals.

A través del seu compte de Tik Tok, la intèrpret de 'Bizcochito' ha compartit algunes de les seves rutines d'exercicis que solen incloure exercicis de crunches, planxes, v-sits amb pilota, abdominals elevats en màquina, planxes laterals, girs russos... tota una rutina completa d'exercicis que barreja abdominals isomètrics amb exercicis dinàmics. També s'ha declarat fan de la boxa i el crossfit, ja que l'ajuda amb la resistència física i la força.

En l'actualitat, Rosalía està tan ficada al món del fitnes que no es pren ni tan sols els dissabtes lliures per descansar, ja que això trencaria amb la seva rutina. Així que, per a tots aquells que opinaven que la catalana tenia alguns quilos de més, doncs ja ha quedat més que demostrat que no és així.