Entre les parets de palau s'amaguen molts secrets. Els experts en cases reials reuneixen tots els rumors i treuen les seves conjectures. Una de les famílies reials més polèmiques ha estat sempre la britànica. El llarg regnat d'Elisabet II ha estat carregat d'episodis foscos com la misteriosa mort de Diana de Gal·les. Fa uns anys, encara amb la reina en el poder, Enric es va enfrontar a tots ells. Ell i la seva dona, Meghan Markle es van desvincular de Casa Reial. En el dia d'avui tots els trencacolls de la família han quedat al descobert per les últimes declaracions del germà del príncep Enric.

Precisament, al príncep Guillem el seu futur regnat se li complica. A Casa Reial tots trenquen les regles. Estan farts de seguir unes normes i costums obsolets, i opten per viure la seva vida. És el cas d'Ellen Lascelles, cosina tercera de Guillermo i Enric. És neboda de David Lascelles, vuitè i actual comte d'Harewood, i filla gran del germà de David, Jeremy Lascelles. La jove ha anunciat el seu compromís amb la seva xicota australiana Channtel McPherson. "Durant la Nit de Cap d'Any, Chan em va preguntar si volia casar-me amb ella i, de sobte, allò que va ser un 2022 increïble es va transformar en un 2023 fins i tot més increïble", va dir a l'anunci.

Ellen Lascelles
Ellen Lascelles

Ellen Lascelles anuncia el seu pròxim enllaç matrimonial

"Van ser dues proposicions un dia, més un anell de gat per segellar el tracte. Però el canviarem quan aconseguim trobar un anell de compromís real. Ja ha passat una setmana i continuo flotant en un núvol d'amor!", va afegir.

Ellen es descriu a si mateixa com una persona amb "esperit lliure esquerrà i somiadora de temps complet". Anteriorment va estar casada amb l'australià Michael Hermans, amb qui té dos fills, però mai no va ser feliç.

Lord Ivar Mountbatten i James Coyle
Lord Ivar Mountbatten i James Coyle

No és la primera vegada que se celebra un casament LGTBI, encara que sí la primera entre dones. El 2018 es van casar Lord Ivar Mountbatten i James Coyle. Va ser el primer casament gai en l'entorn de la Família Reial britànica. El cosí de la Reina Elisabet II va ser el primer en declarar-se obertament gai.

Es van casar a la capella de Bridwell (Devon), una històrica casa de camp amb tan sols 64 convidats. La primera vegada es va casar amb una dona, amb l'empresària Penelope Thompson, celebrada el 1994. Allà van acudir centenars de convidats entre els que s'incloïen el Príncep Eduard i a la Princesa Margarida. Amb ella va tenir tres filles: Ella, Alexandra i Louise. La parella es va divorciar el 2011 quan ell li va explicar que li agradaven els homes. Sempre han tingut una excel·lent relació, prova d'això és que Penelope es va oferir com a padrina del seu casament amb Coyle.

L'estiu passat, el Príncipe Guillermo va assegurar que a ell no li importaria que un dels seus fills fora gai, li "donaria plenament suport en qualsevol decisió que prengués".