Encara que sembli difícil d'imaginar a la "Reina del Pop" cantant alguna cosa més que el gènere que la va catapultar a la fama, els principis de Madonna van ser de Punk. De fet, va gravar el que alguns consideren un himne, es tracta del tema "Shit on the Ground (Safe Nighbourhood)" una cançó creada el 1979. Per a aquella època la intèrpret de 'Vogue' cantava i tocava la bateria a la banda de punk new wave novaiorquesa The Breakfast Club, tal com indica 'Rock fm' en la seva pàgina web.

Quan formava part de l'agrupació Madonna també estudiava per dedicar-se a la dansa i, a més, estava sortint amb el cantautor Dan Gilroy, que va crear The Breakfast Club amb el seu germà Ed. Com la futura Reina del Pop no semblava enlairar amb la dansa, el seu nuvi li va impartir algunes lliçons bàsiques de bateria i guitarra. Ràpidament es va adonar de què, la cantant tenia un talent insòlit i, per descomptat, no va dubtar a reclutar-la per a la seva banda. El lloc web ja esmentat, recorda que l'actual "Reina del Pop" en va gravar una demo de quatre pistes amb les cançons "Shit On The Ground (Safe Nighbourhood)", "Shine A Light", "Little Boy" i "Love Express".

I encara que van treure bones cançons, el cert és que la cantant no va durar gaire temps en l'agrupació ja que, el 1980 per crear el seu propi grup, Emmy and The Emmys, amb el que gravaria una altra demo amb les cançons "(I Like) Love For Tender", "No Time for Love", "Bells Ringing" i "Drowning". "Tocava un rock & roll molt estrident, amb influències de Pretenders i Police. Tocava molt fort. Si haguéssim trobat el guitarrista adequat, crec que les coses haurien enlairat...". Però això no va succeir, recordava el seu excompany de banda Steve Bray. Finalment, per a 1981, Madonna va firmar un contracte amb Gotham Records i va començar a promocionar-se com a artista en solitari. Bray i ella, tanmateix, continuarien treballant junts arribant a compondre, entre els dos, quatre temes de l'emblemàtic 'Like A Virgin' de 1984, així com hits de la talla d"Into The Groove" o "True Blue and Express Yourself".

La vida de luxe que experimenten els fills de la "Reina del Pop"

Tots tenim molt clar que Madonna és una de les cantants més famoses i d'èxit de tots els temps, de fet, als seus 64 anys continua aconseguint èxits i, encara que pugui sorprendre't, aquest any tindrà la seva gira per commemorar els seus 40 anys de carrera musical. Però no només destacar per ser una gran artista, també ho fa per ser una gran mare, encara que hi ha els qui fan les seves crítiques. El cert és que tota la fama que ha aconseguit li ha permès donar-los als seus sis fills -dos de biològics i quatre adoptats- una vida plena de luxes, comoditats, i molt amor. Tal com assenyala Metro, la "reina del pop" va comprar l'any passat una mansió de 12.000 metres quadrats que compta amb nou habitacions, 11 banys, piscina, casa d'hostes, i un celler de vins, on els seus fills Rocco, Lola, David, Mercy, Estere, i Stelle, viuen del millor.