Penélope Cruz es va atrevir a fer el salt i va triomfar a Hollywood. És la representació d'Espanya a l'altre costat del bassal. Una actriu internacional. Aquesta que Paquita Salas anomenaria 360 i ben segur voldria tenir en la seva agència de representació, però Penélope és molta Penélope. Un centenar de premis i altres tants títols avalen la seva carrera cinematogràfica. Ja ha fet història.

L'actriu no s'escapa del focus mediàtic i menys quan desfila en una catifa vermella, gairebé cada dia. L'agenda de compromisos de la dona de Javier Bardem és atapeïda. Per això li agrada ser sempre perfecta. Encara que com totes les famoses negui passar per sala d'operacions per sotmetre's algun retoc estètic. Especialistes en cirurgia han detectat importants canvis físics des dels seus inicis a l'actualitat. A més, els seus retocs són recurrents.

Tots els retocs estètics als què s'hauria sotmès Penélope Cruz en l'última dècada

Experts en medicina estètica veuen un clar augment als seus pòmuls amb l'ajuda d'àcid hialurònic, han recorregut al bòtox per eliminar arrugues en terç superior i a radiesse per definir els angles mandibulars. També ha combatut la flacciditat de la pell amb l'ajuda dels fils tensors i hauria millorat la pell amb la tècnica triad, a base de microdermoabrasió, Píling i làser CO2.

Tanmateix, el canvi més evident en ella és el nas. L'actriu s'hauria sotmès a una rinoplàstia en el passat. Però no és l'única vegada que hauria passat per sala d'operacions. També s'ha realitzat una otoplàstia per remodelar les seves orelles i una bichectomía per afinar el perfil del rostre i augmentar els sins.

Són moltes les dones que acudeixen a centres d'estètica per demanar el rostre de Penélope Cruz. Però no saben que en ella hi ha poques coses naturals. Per exemple, per aconseguir aquesta expressió tan angelical s'ha sotmès a una cantopexia.

Penélope Cruz és una d'assídua a l'àcid hialurònic i al bòtox. Encara que no entra sempre a sala d'operacions, no és necessari, si es realitza tota mena de tractaments. Prova d'això són aquestes fotografies d'Instagram amb només dos mesos de diferència, els canvis són més que evidents a simple vista.