Telecinco no passa pel seu millor moment. Des que Rocío Carrasco va trencar el seu silenci en una sèrie documental, la cadena principal del grup de comunicació ha anat perdent audiència de forma progressiva fins a anotar el seu pitjor agost històric. El pitjor resultat en 30 anys en antena. Després de liderar durant 33 anys de forma consecutiva, Telecinco perd els últims 10 mesos, tot un curs televisiu, i sembla que el nou any tampoc no pinta gaire millor.

Telecinco s'ha llaurat una mala imatge en la majoria dels seus programes, tots ells basats en els enganys i les mentides. Per aquesta raó, Paolo Vasile intenta rentar la imatge d'alguns dels seus programes, com 'Sálvame', l'únic, que malgrat la seva mala audiència, no ha estat cancel·lat.

Els espectadors tornen a criticar durament 'Sálvame', principalment pels comentaris desafortunats dels seus col·laboradors o les pujades de to entre ells. Fa poc demanaven l'acomiadament de Rafa Mora pel seu tracte a Carmen Borrego i Lydia Lozano, ara ho reivindiquen per un comentari homòfob contra Miguel Frigenti.

Miguel Frigenti i Rafa Mora MEDIASET
Miguel Frigenti i Rafa Mora MEDIASET

El comentari homòfob de Rafa Mora

Les xarxes socials han cremat amb les seves paraules, tot això provocat per la trobada entre Anabel Pantoja i Yulen Pereira amb Omar Sánchez i Raquel Lozano a Eivissa. El valencià va dir que era coneixedor del que havia succeït i que Anabel i Omar són uns mentiders.

"Sé que tens bona relació amb Omar, però després d'aquesta tarda aquesta relació arribarà a la seva fi. M'ha escrit Omar i no entén la píndola que has deixat anar", va destacar Miguel Frigenti. "No et preocupis que només explicaré el 60% del que sé, perquè si explico el 100% agafes un avió privat a Pozo Izquierdo ara mateix," va respondre Rafa Mora, visiblement enfadat: "És que a sobre li escriu a Miguel Frigenti que no és ningú". "Què no soc ningú? Ningú seràs tu, xulo de la barraca", va cridar Frigenti.

Rafa Mora amb Miguel Frigenti
Rafa Mora amb Miguel Frigenti

I és en aquell moment quan va arribar el comentari desafortunat. "Però que jo soc a prop del tema, com quan tu parles dels dragqueens o de Torremolinos i de tot això", va deixar anar Rafa Mora. Tots els seus companys van sentenciar el valencià.

"La paraula ninot està malament, et demano perdó. Ets un zero a l'esquerra en aquest tema", va prosseguir Rafa. Miguel Frigenti li va respondre. "Ets un machirulo i un mal educat. Ja voldries tenir la categoria que tinc jo, xulo de la barraca."

Després d'aquest espectacle els comentaris en xarxes socials no van tardar a aparèixer. "Lamentable", "És una veritable vergonya que el continuïn tenint allà" o "Fora de la televisió", són alguns dels comentaris.