Paolo Vasile està desesperat. Telecinco mostra la seva pitjor crisi en anys. Després de liderar durant 33 mesos consecutius, el grup de comunicació perd punts tots els mesos. Cada vegada més distanciats del seu rival directe, Antena 3. I és que el grup de Fuencarral ha perdut el lideratge de les tardes i les nits. Els programes de 'La fàbrica de la tele' són els que s'han emportat el cop més dur, però el directiu italià no en pot prescindir de la nit al dia perquè ocupen pràcticament tota la graella de la cadena, i a més, nodreixen de continguts la resta de programes.

El directiu italià busca solucions. I una d'elles passa per contractar rostres que el públic demana des de fa molts anys. Estem parlant de Mercedes Milá. La catalana va deixar 'GH' i aquest es va enfonsar en audiències. No ha tornat a recuperar-se. En més d'una ocasió hi ha hagut negociacions per recuperar-la, però no han arribat a un bon port. Milá busca una vida molt més tranquil·la en companyia de la seva mascota, el seu gos Scott. Tanmateix, ha acceptat col·laborar de nou amb Mediaset, però només per un dia.

Mercedes Milá : ATRESMEDIA

Mercedes Milá / ATRESMEDIA

Aquest 8 de març, Dia de la Dona, Rocío Carrasco ha preparat amb ajuda de Mediaset un concert homenatge a Rocío Jurado en el Wizink Center de Madrid. Rigoberta Bandini, Ana Guerra, Bebe, Pastora Soler, Edurne, Beatriz Luengo o Tanxugueiras participaran en aquest esdeveniment. Per aquest concert també veurem a alguns rostre televisius que han estat molt importants aquest últim any en la vida de la filla de la més gran.

Carlota Corredera, per exemple, està confirmada per participar en aquest esdeveniment i també Mercedes Milá. Un fitxatge que ha sorprès perquè a més tindrà un paper molt important. Retransmetrà l'esdeveniment en Telecinco. A partir de les 22 hores els espectadors tindran ocasió de veure la catifa vermella d'aquest esdeveniment i la catalana estarà al peu del canó donant-li cobertura per a Telecinco.

Mercedes Milá amb Dani Rovira / TVE

Mercedes Milá / TVE

La presentadora estarà acompanyada d'Isabel Jiménez, conductora d'Informatius Telecinco. El 8M de La Jurado, que és el títol que Telecinco ha donat a la retransmissió, s'oferirà fins a les 22.50. Després es donarà pas al nou capítol de la ficció de José Coronado.

Hi ha molta expectació per veure Mercedes Milá tornar a la cadena que un dia va ser la seva casa. Molts creuen que podria tornar a la petita pantalla en la pròxima temporada. Això és només un acostament que ens diu que ja no hi ha tanta tensió entre ambdues parts, bon senyal.