Telecinco no passa pel seu millor moment i Paolo Vasile és conscient d'això. Antena 3 li ha arravatat el lloc de líders. Aquest és el tercer mes consecutiu que Atresmedia sobrepassa Mediaset. Els programes de premsa del cor i els realities han punxat, el principal aliment de la cadena del directiu italià. En sèries tampoc no destaca. Aquest dimarts la cadena estrenarà 'Entrevies', la nova ficció de José Coronado que pretén recuperar l'èxit de 'El Príncep' o 'Viure sense permís'. Tanmateix, hi ha una sèrie que continua al calaix del grup de comunicació, 'La que se avecina'.

La que s'acosta / XARXES

La que se avecina / XARXES

Paolo Vasile encara té pendent d'estrena els últims vuit capítols amb els que es tanca una etapa de la ficció. Es desconeix la data d'estrena. Tanmateix, d'aquests ja es poden gaudir a Amazon Prime Vídeo. Mediaset va arribar a un acord amb la plataforma per emetre algunes de les seves sèries abans que en obert. Una manera de treure'ls més rendibilitat. L'acord amb la sèrie dels germans Caballero ha estat molt satisfactori.

Fa mesos que no teníem notícies de l'esbojarrada comunitat de veïns. Sobre la taula hi havia diverses opcions. Cancel·lar la sèrie sense final, mudar-se a un nou edifici real o construir un altre plató, finalment serà aquesta última. Crèiem que 'La que se avecina' ja estava desgastada, però ens equivocàvem. Els creadors de la sèrie estan fent tot el possible per ressorgir-la. Amb aquest canvi d'edifici també arribarà algun canvi de personatges i s'esperen moltes novetats, ja que el nou emplaçament donarà molt joc.

jose luis gil foto la que s'acosta portada

La que se avecina / XARXES

Alberto Caballero va ser el primer en confirmar la continuació de la sèrie a través de les seves xarxes socials, on és molt actiu. No només en veurem una temporada més, sinó fins i tot tres més. Una que s'emetrà el 2023 i començarà a gravar-se aquest any, una altra en 2024 i una d'última, de moment, el 2025. Això sí, Mediaset ha renovat l'acord amb Amazon Prime Vídeo després de resultats satisfactoris per ambdues parts. La ficció es podrà veure abans a la plataforma que en obert. Així com també la quarta temporada de 'El Pueblo'.

Alberto Caballero confirma la tornada de la sèrie

"Ens plena de goig i satisfacció poder fer unes altres tres temporades més de La que se avecina en un nou plató, amb un nou decorat i amb la qualitat visual que mereix l'èxit que ha tingut la sèrie," explica Alberto Caballero.

la que s'acosta 10 anys twitter coc

La que se avecina / XARXES

"Hem valorat amb deteniment juntament amb Mediaset España els pros i els contres de continuar una sèrie ja veterana, però l'èxit sostingut de públic juntament amb la possibilitat de renovar-la completament s'han decantat la balança. 'La que se avecina' és un contenidor d'històries contemporànies que es desenvolupa en directe amb la vida real. Sempre hi haurà una cosa per explicar mentre el nostre públic vulgui veure-ho. Estem molt il·lusionats amb aquesta nova etapa. Ha estat complicat quadrar-ho tot, però ho hem aconseguit", assenyala Caballero. "Agraïm la confiança dipositada en nosaltres i ens sentim privilegiats per això. Gràcies també a l'equip, especialment als guionistes i als actors que continuen il·lusionats i compromesos amb el projecte després de tant temps. Sense ells hauria estat impensable si més no plantejar-nos la continuïtat d'aquesta sèrie que ens ha donat tant".