Paolo Vasile creu que el to de la sèrie documental de Rocío Carrasco ha perjudicat les audiències de la cadena. El mateix succeeix amb 'Sálvame', per això ara ha ordenat que tingui un to més amable. Igual que l'entrevista a Julián Muñoz. No obstant això, les paraules de l'exalcalde de Marbella també li estan donant problemes. Una cosa totalment previsible. L'expolític ha atacat durament Isabel Pantoja fent-la culpable de tots els seus problemes amb la justícia.

Isabel Pantoja i Julián Muñoz

Julián Muñoz i Isabel Pantoja / agència

Isabel Pantoja prepara accions legals contra Julián Muñoz

Si aquesta ha estat una entrevista pactada amb Mediaset perquè Isabel Pantoja es decideixi a trencar el seu silenci tampoc ho han aconseguit. La cançonetista continua tancada a la seva casa de Cantora. Des de la pandèmia les seves aparicions han estat escasses. Tanmateix, encara que el seu rostre no aparegui en els mitjans, està disposada a presentar una demanda contra les acusacions de Julián Muñoz. No consent a ningú que es danyi la seva imatge pública.

Julián Muñoz / MEDIASET

Julián Muñoz / MEDIASET

"És anodí, amorf i amargat", van ser alguns dels qualificatius amb què Julián Muñoz va definir sense objeccions a Agustín Pantoja, el germà d'Isabel. A aquest no li han provat bé les seves paraules i ja prepara una demanda contra ell. Així ho assegura la revista Semana. Isabel Pantoja també està disposada a emprendre una cruïlla legal contra el seu ex. No obstant això, ella prefereix ser més cauta i espera a l'emissió de tots els capítols per analitzar bé la situació.

Almenys, el primer capítol que s'ha emès a Telecinco i que va aconseguir un bon 18,8% de quota de pantalla té com a protagonista Isabel Pantoja. Va parlar de l'inici de la seva relació i del desig d'aquesta de ser mare de nou. També parla, entre altres assumptes, del primer "vis a vis íntim" que van mantenir a la presó. L'exalcalde defineix l'artista com una persona "freda i calculadora. No dona puntada sense fil, Isabel vol una forma de vida on ella no tingui carències. L'únic que li fa pànic és trobar-se sense diners".

Diu que "no té la mirada neta" i que "té un rancor al seu interior que li corromprà fins a les entranyes. És anodí, amorf i amargat". Assegura també que "és la mà que gronxa el bressol" de la seva germana. "A mi mai no em va dir res, fins allà podíem arribar. Jo no li deixava ni venir als concerts d'Isabel", explica en un avançament de l'emissió d'aquest divendres. "S'aixecava tard tots els dies i no sortia al jardí per no gastar sabata", afirma. Les seves paraules deixen entreveure que Isabel Pantoja era una gandula i una gasiva.