Segur que recordes la polèmica més gran viscuda a Telecinco. La batalla entre Toñi Moreno i Emma García, un canvi de presentadores ordenat pel més alt cap, Paolo Vasile. Les audiències del desaparegut 'MYHYV' van començar a flaquejar després de més de 10 anys d'emissió. El directiu italià va portar a cap diversos canvis per no perdre el format en el qual treballava "la nineta dels seus ulls", així se l'anomenava pels passadissos de Telecinco. Emma García i Paolo Vasile sempre han tingut una relació molt estreta.

Toñi Moreno

Toñi Moreno

Just quan sabia que MYHYV tenia els dies comptats va decidir treure-li 'Viva la vida' a Toñi Moreno i col·locar al seu lloc Emma García. La gaditana es va haver de conformar amb el final dels tronistas. Hi va haver molt mala relació entre ambdues presentadores, tot per culpa de Paolo Vasile.

El nou repte professional de Toñi Moreno

Paolo Vasile ha destrossat la vida professional de Toñi Moreno, ja només ha quedat com una eterna cabalera. Sempre com a substituta d'altres presentadores. I molt de tant en tant. Per sort, Toñi Moreno ha pogut col·laborar amb altres cadenes, com a Canal Sur. A causa del seu escàs treball en televisió, la presentadora ha volgut obrir el camp, i ara farà el salt als escenaris. Serà la primera vegada que es converteixi en actriu. Debutarà en una obra de teatre la pròxima primavera. La revista 'Semana' va avançar que Moreno ja es troba submergida en els assajos de l'obra, dirigida per l'humorista Manu Sánchez.

toñi moreno 2

Toñi Moreno

Ningú no s'esperava aquest canvi en la seva carrera, ja que Toñi Moreno no té cap formació com a actriu ni tan sols experiència. Els seus seguidors s'han quedat realment sorpresos amb aquesta faceta. És cert que a la gaditana sempre li ha agradat pujar a les càmeres i connectar amb el públic. Aquesta obra es representarà durant un temps a Madrid, però també comptarà amb una gira per tot el país. Un projecte que la manté molt il·lusionada. Li agrada provar coses noves, i és que fa tan sols uns mesos també es convertia en escriptora.

toñi

Toñi Moreno

Són molts rostres els que han provat sort al món de la interpretació i no els ha anat res malament. Jorge Javier Vázquez i Paz Padilla triomfen amb les seves respectives obres de teatre. Un altre dels recents projectes de Toñi Moreno ha estat la producció de 'Dolores Vázquez, la veritat sobre el cas Wanninkhof.'