A finals de setembre Isabel Pantoja va rebre una de les pitjors notícies. La seva mare, doña Ana, el pilar més important de la seva vida, moria després de diversos anys malalta. Estava molt delicada de salut. La cançonetista no es va separar del seu costat des que va emmalaltir. No ha estat un any fàcil per a la cantant. A finals de l'any passat va trencar la relació amb el seu fill. No obstant això, asseguren que en un futur pròxim es podria firmar la pau.

Isabel Pantoja

Isabel Pantoja

Kiko Rivera va anar a Cantora per acomiadar-se de la seva àvia i es va retrobar amb Isabel Pantoja. Ambdós van parlar en privat i es van abraçar durant més de 15 minuts. Van prometre tornar a veure's. Les úniques declaracions que va donar Kiko sobre això és que la seva mare es va alegrar molt de veure'l. Aquest es va preocupar per l'estat de salut de la seva progenitora. La va veure molt prima i trista. No és per a menys. A Isabel Pantoja li costa menjar i no s'atreveix a sortir de Cantora. Han estat anys difícils i no pot oblidar la seva mare, a qui li resa totes les nits.

Isabel Pantoja està molt delicada de salut

Els programes de 'La fàbrica de la tele' han intentat posar-se en contacte amb ella per tots els mitjans però sense sort. Li han ofert entrevistes, però ha declinat totes les ofertes. En aquests moments Isabel Pantoja no té ganes de parlar i menys amb Telecinco. Tots els seus programes s'han ocupat de tirar per terra la seva imatge durant mesos.

Isabel Pantoja

Isabel Pantoja

'Socialité' va parlar amb una persona del seu entorn que va assegurar que Isabel Pantoja viu un dels pitjors moments de la seva vida. "Es passa el dia abraçada a l'urna amb les cendres de la mare", diu la presumpta persona propera a Isabel. Afirma que no se separa ni un minut d'ella i que li resa totes les nits. Té un altar amb fotografies de la seva progenitora a l'habitació.

"Posa l'urna a la tauleta de nit i li diu bona nit", diu el testimoni que assegura que "es passa el dia plorant i parlant amb l'urna com si la pobra senyora Ana seguís viva, li canta cançons".

isabel pantoja retrat robot

Retrat robot Isabel Pantoja

"La família li està dient que demani ajuda per superar la mort de la seva mare", comentava el testimoni. Isabel Pantoja està molt deixada, compte. "Està molt prima, té moltes ulleres i el cabell ple de canes perquè porta molt temps sense tenyir-se. És irreconeixible", deia l'home.

'Socialité' va fer un retrat robot de com podria estar físicament Isabel Pantoja en aquests moments. "Hem fet un retrat robot partint del que ens ha explicat gent del seu entorn que ha pogut veure-la", deia l'espai de María Patiño. Al retrat se la podia veure amb un aspecte totalment demacrat.

Els espectadors van criticar el programa per jugar amb la salut d'una persona. Estan farts del dany que estan fent a Isabel Pantoja per part de diferents programes de Mediaset. Fins i tot han demanat a Paolo Vasile que això acabi.