María José Campanario i Jesulín de Ubrique s'han posat de nou en el focus mediàtic. Diversos mitjans asseguren que l'ex de Belén Esteban podria concedir una sèrie documental al més pur estil Rocío Carrasco, per parlar de la seva època amb la de Paracuellos. La mare d'Andrea Janeiro s'ha passat 18 anys de la seva vida a televisió parlant de la família Janeiro, i és que sense ells no és res. Ha tingut la sort del silenci del torero, tanmateix, sembla que després de tant temps amb la imatge feta malbé, vol ajustar comptes.

"Estic farta que em comparin el meu cas amb el d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco. El meu cas no té res a veure. És més, les filles de totes són a la tele i gràcies a Déu la meva no està, això serà per alguna cosa". Finalment, ha enviat un missatge a la família paterna de la seva filla. "Si per mi fos, continuaria parlant, no parlo per ella, no per ningú més, i no sap la sort que tenen el pare i moltes persones", ha conclòs Belén Esteban.

belen esteban Telecinco

Durant aquests anys a 'Sálvame' s'ha parlat molt malament de María José Campanario, i aquesta va decidir posar aquest assumpte en mans dels seus advocats. La dona de Jesulín de Ubrique va denunciar a la cadena de Fuencarral a diverses ocasions portant-la els tribunals.

La seva última victòria judicial data de 2019. Mediaset va haver d'indemnitzar-la amb 168.000 euros per donar informacions errònies sobre el seu estat de salut. L'última demanda "en concepte d'indemnització pel mal que se'ls produeix com a conseqüència del que es diu d'ells a televisió" segueix a judici contra Mediaset.

maria jose campanar jesulin TVE

Maria José Campanario i Jesulín de Ubrique

A aquesta demanda es troben tant Jesulín de Ubrique com María José Campanario en qualitat de demandants. En demanen 200.000 euros cada un per estroncar el seu honor. Un total de 400.000 euros. Tal com informa Xivarris, Diego Arrabal, col·laborador de 'Viva la vida', estava citat en qualitat de testimoni, però "no va testificar".

En cas de fallar a favor de Campanario estaríem davant d'una nova victòria judicial per a ella. I ja n'ha guanyat quatre. Sense cap dubte, aquesta seria una de les demandes més potents fins a la data, un dur cop per a Mediaset. Aquesta demanda se sumaria a la que acaba de guanyar Antonio David Flores per 80.000 euros.

Antonio David Flores Telecinco

Antonio David Flores

María José Campanario compta amb un dels millors advocats especialitzats en dret a l'honor, la reputació corporativa i dret digital. Els seus casos els han portat els advocats Antonio González-Zapatero Domínguez i Mario Bonacho Cabellero. No se'ls ha resistit cap cas.