Jesulín de Ubrique ha estat el protagonista de tots els programes de Mediaset de forma indirecta. Belén Esteban s'ha passat 18 anys de la seva vida parlant del torero. La de Paracuellos es va separar al poc de néixer la seva filla, Andrea Janeiro, i, des d'aleshores, no va deixar de mostrar al públic la nul·la participació del marit de María José Campanario en la criança de la nena. El dretà mai no s'ha dedicat a parlar de Belén Esteban ni d'Andrea als platós de televisió. La seva participació a Mediaset ha estat nul·la. I a programes d'altres cadenes ha optat pel silenci sobre això d'aquest tema.

En moltes ocasions, se li ha ofert participar a programes com 'Supervivientes', però aquest s'ha negat. María José Campanario li ha recomanat que mai no participi en aquests espais per no donar peu a Belén Esteban a continuar parlant-ne d'ells. L'única fórmula de desarticular-la és el silenci. A més, Andrea Janeiro va prohibir parlar a Belén Esteban de Jesulín de Ubrique i el seu entorn als mitjans de comunicació.

jesulin d'ubrique GTRES 2

Jesulín de Ubrique

Després de l'emissió del documental de Rocío Carrasco, molt s'ha especulat sobre una possible participació de Jesulín de Ubrique amb un altre anhelat documental. Segons va assegurar Pablo González a 'Sálvame' el dimarts 13 de juliol, el marit de María José Campanario podria asseure's a desmentir Belén Esteban amb proves.

"Jesulín de Ubrique està a punt de tancar un docusèrie en el qual tu sortiràs perjudicada. Quan sàpigues els detalls que es poden narrar en aquest docusèrie, començaràs a sentir la por que ha sentit Antonio David a les seves carns", va dir el reporter a Belén Esteban. La de Paracuellos ha parlat llargament del torero i de tots els seus familiars, sense la por que aquests desmenteixin les seves paraules, però això podria canviar.

belen esteban T5

Belén Esteban

"Està en negociacions molt avançades. Encara falta per determinar el 'ok' de Jesulín, però t'asseguro que no quedes en un bon lloc", afirma el fotògraf. A més, va indicar que el projecte encara no està acabat i va donar algunes dades sobre el seu contingut. L'imperi de Belén Esteban podria caure. Tanmateix, aquesta està molt tranquil·la, perquè sap que María José Campanario i Jesulín de Ubrique no parlaran.

"Vol treure draps bruts de quan estava amb Belén Esteban i com es va trencar aquesta relació. Existeixen entrevistes que s'han concedit a companys en les que parlava que volen planxes, ganivets...", va comentar Gustavo González. Ja es va parlar d'aquest episodi a diverses ocasions, però la de Paracuellos el va desmentir i va assegurar que en 'Ambiciones' tenia por i se sentia amenaçada. .

gustavo gonzalez en salvame

Gustavo González

"La mare que em va parir", van ser les úniques paraules de Belén Esteban en conèixer la notícia. La mare d'Andrea Janeiro no té cap por. "Tant de bo, tant de bo la faci". Després va dir amb ironia: "Estic afectadíssima, tinc una pena...Que no la faci l'agost, que estic de vacances. A veure si la pot fer per a finals de juliol".