Mediaset no passa per un bon moment. Les audiències no acompanyen a la cadena. Tots els seus programes estan en hores baixes. 'Sálvame' anota les pitjors dades de la seva història, tampoc no funciona el 'Deluxe', baixa 'El programa d'Ana Rosa' i 'Viva la vida' no despunta. Ja no parlem dels seus programes o sèries, 'Idol Kids' punxa amb un 8,9%. A tan sols unes hores de tancar febrer, quart mes en què liderarà Antena 3, marcarà més de mig punt menys que el seu rival directe.

I això no és tot. El grup de comunicació ha hagut de fer front a grans demandes. Els programes de Telecinco estan especialitzats en premsa del cor, són els encarregats de donar l'última hora sobre els famosos del país, tanmateix de vegades s'equivoquen, però això els surt massa car. Fa uns mesos van perdre una batalla contra Antonio David Flores i més recentment contra María José Campanario. A totes elles ara se suma la de Cayetano Rivera, qui va demandar a la cadena per airejar un suposat romanç amb Karelys Rodríguez.

Perfil d'Instagram de Cayetano Rivera

Cayetano Rivera / XARXES

Prou de totes les especulacions després de la publicació de les fotografies a la revista Semana, Cayetano Rivera va assegurar que anava a demandar a tothom. 'Sálvame' va ser el programa que més bombo va donar a aquesta presumpta infidelitat. "Marit infidel", "traïdor", "autor d'una deslleialtat comprovada i documentada", "traïció en majúscules" i acabar amb "no és el mateix patir una deslleialtat que s'assabenti només la parella i després es perdona o no, que s'assabenti tot Espanya, i és que tot Espanya està veient Sálvame ara mateix", van ser algunes de les coses que es van dir sobre l'assumpte.

Mediaset condemnat a pagar 309.000 euros a Cayetano Rivera: la ruïna total

El propi Cayetano va emetre un comunicat denunciant que "des del programa de Mediaset Sálvame es venen fent comentaris sobre la meva persona relatius a una infidelitat, deslleialtat i traïció en el meu matrimoni". Per això, davant del que ell va considerar unes "greus especulacions vessades sobre la meva persona, danyant el meu honor, la meva imatge i causant un profund dany a la meva família", va assegurar que anava a posar "en mans de la justícia l'assumpte". No va tardar a interposar una demanda contra Mediaset.

Germans Rivera

Germans Rivera / agència

Segons ha pogut saber Informalia, el Jutjat de 1a Instància Núm. 5 d'Alcobendas ha donat la raó a Cayetano i ha declarat "l'existència d'intromissió il·legítima de Mediaset en el dret a l'honor i intimitat personal i familiar" del torero. Paolo Vasile ha hagut d'indemnitzar el marit d'Eva González amb amb 309.390'44 euros (300.000 euros en concepte de danys morals i 9.390'44 en concepte de danys patrimonials). No obstant això, contra la resolució hi ha recurs d'apel·lació.

'Sálvame' ha rebut un nou càstig per part de la justícia i és que no val tot per aconseguir audiència. "Aquest tipus de programes reconeguts per un sector de la població, tenen regles, i entre aquestes es troben les imposades per la protecció dels drets fonamentals reconeguts a la Constitució". Però a més fa una matisació important, ja que diferencia aquests programes ('Sálvame' i 'Socialite') d'altres programes del cor, assegurant que els primers mostren un "vessant agressiu".