Paolo Vasile és home llest i sap qui li interessa i qui no. I el primer és el cas ni més ni menys que de Bertín Osborne. El cantant andalús tornarà en res a la graella de Mediaset España amb el seu habitual format 'Mi casa es la tuya'. El format d'entrevistes amb què Bertín ha entrevistat a conegudíssims rostres de tota mena com a Paz Padilla, Lydia Lozano, Albert Rivera, Christian Gálvez, Pablo Casado o Santiago Abascal, entre altres, estarà novament a la graella de Telecinco.

El cap delegat de Mediaset España no el vol perdre i sap que per continuar trepitjant-li els talons a Antena 3, que ja li va guanyar al gener, ha de posar totes les seves cartes sobre la taula. I Bertín és, sens dubte, primera espasa.

Bertín Osborne cara La Sexta

Bertín Osborne / ATRESMEDIA

"Tic-tac, tic-tac", anunciava el compte de Twitter de 'Mi casa es la tuya' al més pur estil Josep Pedrerol per anunciar la seva tornada a les pantalles. I el format es reestrenarà amb la tornada de Vicky Martín Berrocal. La dissenyadora de vestits flamencs i influencer se les veurà amb Osborne, el qual no acaba d'arrencar temporada. Els seus últims intents han resultat fallits. I és que el presentador només ha conduït tres programes en els últims mesos: dos a l'estiu i un per Nadal. Uns números pobres per considerar-ho "temporada" d'un format. Veurem si aquesta nova saga ve atapeïda de nous capítols amb entrevistes de nivell a famosos de la televisió.

Bertín passa un moment agredolç

Així podríem definir aquest tram de vida pel qual està passant l'autor de cançons tan famoses i recordades com "Amor mediterrani", "Nits de San Juan" o "Jo m'havia enamorar de la teva mare". Fa just un any de la sonada ruptura amb Fabiola Martínez. "Espero que, encara que visquem separats continuem units en l'amistat de les nostres famílies. Us prego de cor que no hi hagi especulacions perquè senzillament no hi ha més motius que els que transmeto", reflexionava en una carta oberta Bertín en el programa 'Viva la Vida' ja fa un any. Unes paraules que perduren encara en el record del pit del presentador i de Fabiola, després d'una llarga i coneguda relació.

Bertín Osborne

Bertín Osborne / MEDIASET

Tanmateix, pel costat bo, Bertín és molt feliç pel "sí, vull" de la seva filla Claudia, que va unir matrimoni recentment amb José Entrecanales a Jerez de la Frontera. Una notícia que no quedava només a un pas per l'altar, sinó que es completava, setmanes després amb l'anunci de l'embaràs de Claudia. El fill de José i Claudia ja li podrà dir a Bertín "Hola, iaio!".