'Gran Hermano' era el reality estrella de Telecinco, tanmateix després de la marxa de Mercedes Milá i l'última polèmica del format, la suposada violació a Carlota Prado, han fet que desaparegui de la pantalla. Però Mediaset ha trobat un nou substitut, es tracta de 'La isla de las tentaciones'. Encara que l'última temporada va anotar males dades d'audiència, les tres primeres han estat tot un èxit. Per aquesta raó, Telecinco vol provar sort de nou amb aquest format. El grup de comunicació segueix l'estratègia de l'any passat i ja ha encarregat dues edicions més que es gravaran de forma consecutiva.

Sandra Barneda
Sandra Barneda

Mediaset encarrega dues edicions de 'La isla de las tentaciones'

Una vegada més, Mediaset comptarà amb Sandra Barneda com a mestra de cerimònies. Durant aquests mesos d'estiu es gravarà la cinquena i la sisena edició. Així que continuarem comprovant la fidelitat de les parelles fins al primer trimestre de 2023, ja que previsiblement el setembre de 2022 s'emeti la cinquena temporada i a començaments de 2023 la sisena. El que és molt probable és que Telecinco no torni a comptar amb 'L'última temptació' i és que va ser un desastre en quant a audiències.

parelles Isla
parelles Isla

Aquest reality s'emet durant els pitjors mesos de l'any per a Telecinco, ja que des de la cancel·lació de 'GH' no han trobat un reality que anoti bones dades d'audiència. Fins i tot 'Supervivientes' aconsegueix la seva temporada menys vista de la història, encara que es manté amb una bona dada.

Els enregistraments es duran a terme ben aviat. Si ets fan del programa, hauràs vist que Sandra Barneda ja es troba amb els estilistes per decidir que abillaments lluirà a les gales de les pròximes edicions. La primera edició del format va arrasar en audiència amb un 24,1% de quota de pantalla i 3.026.000 espectadors. La quarta va ser la menys vista amb un 15,8% de share i 1.973.000 espectadors.

Noves parelles posaran a prova el seu amor convivint amb fins a deu solters o solteres en una luxosa vila a la República Dominicana. El desplaçament de tot l'equip suposa una gran despesa per a la cadena, per aquesta raó aquests dos últims anys s'han encarregat dues edicions consecutives.