Telecinco va anotar la seva pitjor temporada televisiva dels seus 30 anys de recorregut. Després de liderar 33 mesos de forma consecutiva, ara perd 10 mesos davant Antena 3, el seu rival més gran. Paolo Vasile va centrar tots els seus esforç el mes de setembre després de marcar mínim històric a l'agost. La cadena de Fuencarral va ser la primera en llançar les seves estrenes. 'Got Talent España', 'Malson al paradís' i 'En el nom de Rocío'. Tots han fracassat amb mínims i han perdut la prime time davant la resta d'ofertes.

A la desesperada, Mediaset ha fet diversos moviments. 'En el nom de Rocío' va passar de dimarts a dilluns i 'Got Talent' a dimarts. A més, 'Malson al paradís' va eliminar els seus access, un altre programa que ostenta el títol al reality menys vist de la història. Carlos Sobera i Lara Álvarez no han aconseguit atrapar els espectadors, però Sandra Barneda, qui va agafar les regnes d''En el nom de Rocío' en substitució de Carlota Corredera tampoc.

Sandra Barneda MEDIASET
Sandra Barneda MEDIASET

Sandra Barneda acomiadada d''En el nom de Rocío' per l'arribada de 'L'illa de les temptacions'

Telecinco estrenarà en els propers dies la cinquena edició de 'L'illa de les temptacions', un moviment desesperat que si funciona podria acabar amb 'Pesadilla al paradís' abans de temps. Amb tal de no veure tants dies a la setmana a Sandra Barneda, encarregada de presentar el concurs de parelles, Paolo Vasile ha volgut no fer malbé la seva imatge i l'ha acomiadat d''En el nom de Rocío'.

Encara que en la presentació oficial davant dels mitjans de comunicació, Rocío Carrasco i Sandra Barneda anaven a ser les protagonistes d'aquesta segona part del documental, ara serà Jorge Javier Vázquez qui acompanyarà la dona de Fidel Albiac i la resta de col·laboradors en els debats.

Sandra Barneda i Rocío Garric
Sandra Barneda i Rocío Carrasco

A causa de la seva enfeinada agenda, Telecinco va posar Carlota Corredera al capdavant del documental, però va ser Jorge Javier Vázquez la primera opció de la cadena, com sempre. Ara que té menys compromisos, el català s'encarregarà de la resta de lliuraments. Aquest és un moviment desesperat que s'ha pres en les últimes 24 hores i acaba de fer-se públic per remuntar les audiències dels seus programes. Saben que el públic encara té certa confiança amb el de Badalona i pensen aprofitar-ho. Amb el canvi de dies, el format va millorar un punt.

Jorge Javier Vázquez tornarà aquest dilluns 19 de setembre a 'Sálvame', una data pactada amb la cadena, com ell mateix va comunicar. Però tindrà feina doble, ja que aquella mateixa nit, contra 'MasterChef', presentarà els debats.

Sandra Barneda es prepara per als debats de 'L'illa de les temptacions', un programa que s'emetrà d'una forma o una altra depenent de les seves audiències. La crisi a Telecinco és més que evident.