Telecinco afronta la seva crisi més gran de tota la seva història. Després de liderar durant 33 mesos de forma consecutiva, ha perdut tot un curs televisiu davant Antena 3, un total de 10 mesos, i el setembre no comença millor. La cadena de Fuencarral era la primera en llançar les seves estrenes per al primer trimestre, però cap no li ha funcionat. 'Got talent', 'En el nom de Rocío' o 'Malson al paradís' han estat un fracàs. Cap no ha superat el 12% de quota de pantalla i el milió d'espectadors. Ni tan sols enlluernen altres ofertes de la cadena com 'Déjate querer' o 'Deluxe'. Cap de les dues no va superar la barrera del milió d'espectadors.

Ió Aramendi en Sálvame
Ion Aramendi a Sálvame

La cadena de Fuencarral ha hagut de fer importants modificacions a la seva graella per millorar l'audiència dels seus productes. Acaben d'estrenar-se i no es poden cancel·lar de la nit al dia. Però també tenien en producció d'altres, com per exemple un espai per a l'access de Telecinco amb Ion Aramendi, l'últim fitxatge de Mediaset, al capdavant.

La franja d'access sempre ha estat el taló d'Aquil·les per a Telecinco. Des que Antena 3 li va arrabassar 'El Hormiguero', mai no han aconseguit liderar. L'espai de Pablo Motos és líder indiscutible amb més de 2 milions d'espectadors diaris i anota gairebé tots els dies el minut d'or. Paolo Vasile es penedeix en el dia d'avui de deixar-lo escapar.

Ió Aramendi MEDIASET
Ion Aramendi MEDIASET

A Paolo Vasile no el convencen els programes pilot

Ara mateix Paolo Vasile va amb peus de plom i no es fia de gaires ofertes. Per aquesta raó, el directiu italià ha pres la decisió de cancel·lar el futur nou programa d'Ion Aramendi.

https://www.youtube.com/watch?v=JacYMNEr64E

Fitxar Ion Aramendi va ser una bona idea de Mediaset. El presentador va tornar als seus orígens perquè es va donar a conèixer per al gran públic com a reporter de 'Sálvame'. A 'Supervivientes' va rebre comentaris positius per la seva tasca. Els espectadors van estar molt contents amb la seva participació. Però ara mateix el seu futur professional va a la deriva com a TVE. Ara mateix no hi ha cap espai per a ell.

El programa que anava a presentar Ion Aramendi a Telecinco es deia 'L'Àtic' i tenia un tall similar al de 'El Hormiguero', encara que no anaven a competir a la mateixa franja, sinó amb 'Pasapalabra'. Es van arribar a gravar diversos pilots, però cap gust a la direcció de Mediaset. No volien arriscar-se. Per aquesta raó, ara mateix aquesta idea roman guardada, i gairebé oblidada.