Telecinco passa per la pitjor crisi de la seva història. La cadena principal de Mediaset no aixeca cap. La propera setmana provarà sort amb 'Supervivientes' però sembla que tampoc no tindrà gaire sort. De moment el càsting no està sent del grat dels espectadors. Per sort, Paolo Vasile compta amb algun as sota la màniga. On vaig dir dic, dic Diego. Això és el que sembla que passarà amb Olga Moreno a 'Supervivientes: Perduts a Hondures'. La defensora del títol i, per tant, guanyadora de l'última edició del reality de supervivència sembla que tornarà als platós de Mediaset España, en aquest cas com a col·laboradora i tertuliana del programa, no com a concursant.

Olga Moreno MEDIASET

Olga Moreno / MEDIASET

Encara que no entrava en els seus plans inicials, tot apunta a què l'ex d'Antonio David Flores serà una més de la plantilla de contertulianes del programa, que pretén reflotar les audiències de Telecinco, cada vegada en hores més baixes. Paolo Vasile hauria apostat fort per ella i, fins i tot i no ser del seu especial grat, sap que atreu molts espectadors. L'última edició de SV no va acabar d'arrelar a nivell d'audímetres i la d'aquest any és tota una prova de foc per valorar la viabilitat en un futur pròxim del format. El cap delegat de Mediaset España pretén remuntar sí o sí i ja ha posat tota la carn a la graella: per primera vegada en anys els concursants són famosos de veritat.

I és que personalitats com Kiko Matamoros, Anabel Pantoja, el cosí de Felip VI Ignacio de Borbón o la Marta Peñate en persona seran part de la llista de concursants de SV 2022. Una edició que, com diem, té el deure de superar el 26% de quota de pantalla, registre que va marcar el concurs de telerealitat en la passada temporada. El rècord, de l'edició de 2019 amb un 33'6% sembla imbatible. Aquells eren altres temps a Telecinco.

supervivents mediaset

Supervivents / MEDIASET

Vet d'Olga a Jorge Javier Vázquez?

El que sembla és que la que fos madrastra de Rocío Flores acudirà als debats dels diumenges, en aquesta edició presentats pel conductor Ion Aramendi. Segons es diu, Olga hauria escollit aquest dia amb tal de no coincidir en plató amb el presentador estrella de la cadena, Jorge Javier Vázquez. Moreno no es fia un pèl d'ell: no vol, ni per indici, que se li pregunti sobre la seva vida íntima. Ni Antonio David, ni Marta Riesco ni Rocío Flores no són temes que Olga vulgui esmentar quan acudeixi a les instal·lacions de Mediaset. "No té cap necessitat de passar-ho malament", asseguren en el seu entorn més pròxim amb referència a la poca fiabilitat que té el presentador badaloní. I és que ell va ser un dels principals detractors d'Antonio David Flores, i per tant també d'Olga, defensant amb dents i ungles i tant sí com no Rocío Carrasco.