Pamela Anderson ha reaparegut a les catifes vermelles, però aquesta vegada en companyia dels seus dos fills: Brandon Thomas Lee, de 26 anys, i Dylan Jagger Lee, de 25 anys, amb qui no havia posat en una gala des de fa 7 anys.

La icònica actriu de 'Vigilants de la platja' va assistir al Tudum Theater de Hollywood, Califòrnia, per presentar el seu documental a Netflix, 'Pamela: una història d'amor'. En aquesta producció, la intèrpret de 'C.J. Parker' ha explicat en primera persona com va ser el seu ascens a la fama, mentre recordava els episodis que van marcar la seva carrera com a actriu i la seva vida personal.

Anderson es va mostrar visiblement emocionada i agraïda per aquesta oportunitat, mentre Brandon i Dylan posaven orgullosos amb ella en un tendre photocall en el qual es va evidenciar la gran complicitat que existeix ella i els seus dos fills, fruit del seu tan polèmic matrimoni amb el músic Tommy Lee. En les imatges es pot veure com Brandon i Dylan besaven, abraçaven i li parlaven a l'oïda a la seva mare, una de les actrius més icòniques dels anys 90.

Pamela Anderson posant al costat dels|juntament amb seus fills
Pamela Anderson posant amb els seus fills

De fet, l'última vegada que els tres van posar junts en una gala va ser el març de 2016. Des d'aquell moment, Pamela Anderson ha assistit a diversos esdeveniments amb el seu fill Brandon, que ha seguit els seus passos en fer incursions en el món de l'actuació, però Dylan s'ha mantingut allunyat del focus mediàtic. Després de fer-se diverses fotos en companyia de la seva mare, cadascun dels joves va posar amb les seves respectives parelles: Lily Easton, xicota de Brandon, que va assistir a la gala lluint un vestit negre de Dolce & Gabbana i sandàlies de tires; i Paula Bruss, xicota de Dylan, també es va decantar per un vestit negre, però li va aportar un pop de color amb l'elecció d'una bossa en color rosa.

Pamela al costat dels|juntament amb seus fills el 2016
Pamela amb els seus fills el 2016

Pamela Anderson va recrear el seu look més icònic, però en la seva versió més glamurosa

Per caminar per la catifa vermella de l'estrena del seu documental, l'actriu va voler retre homenatge al seu personatge més representatiu, 'C.J.Parker' de la sèrie que la va catapultar a la fama, 'Els vigilants de la platja'. Per a això, Anderson va prendre com a referència el seu icònic banyador vermell que va portar fa 3 dècades i el va convertir en un elegant vestit de gala. Presumint de les seves imponents corbes, 'Pam' va posar davant de les càmeres amb un cenyit vestit vermell de tirants amb escot rodó, firmat per Naeem Khan. També va complementar el seu look amb un estilisme del més noventero, compost per un recollit alt despreocupat, perfilat de llavis i un eyeliner marcat.

D'acord amb les seves pròpies declaracions, 'Pamela: una història d'amor' és precisament això, les vivències d'algú que va estimar incondicionalment, malgrat els moments tan difícils que li va tocar viure amb cadascuna de les seves parelles, especialment amb Tommy Lee. "No soc una víctima. Em vaig posar en situacions boges i vaig sobreviure (...) Prefereixo haver estimat per un instant que tenir una vida miserable", va indicar en una de les escenes del seu documental.