Una de les models més controversiales del món de la moda és Emily Ratajkowski. D'una manera o una altra, aconsegueix captar les mirades i generar tota classe d'exclamacions al seu pas. No només pel seu treball principal a les passarel·les, els abillaments reveladors que llueix a les gales o les seves publicacions a les xarxes. El cert és que la nord-americana ha sabut guanyar-se un públic per les seves intervencions en diferents temes d'interès. És irreverent i no tem dir el que pensa, el que va deixar en evidència a través de la seva opinió sobre Jennifer López i Britney Spears.

El podcast d'Emily Ratajkowski, High Low with EmRata, és entre els preferits de la indústria de la moda. Un dels aspectes que més destaca són els convidats, ens referim a algunes de les personalitats més grans de l'espectacle. Els temes de conversa poden centrar-se en la carrera del convidat, així com també intercanviar reflexions sobre nombroses temàtiques. D'allà el públic s'ha assabentat de dades interessants dels millors dissenyadors, models i influencers. Una de les acompanyantes més cèlebres ha estat Donatella Versace, amb qui ha donat una opinió sobre Jennifer López i Britney Spears. Model i dissenyadora han conversat sincerament sobre la diva del Bronx i la princesa del pop. A això podem afegir que l'ex de Sebastian Bear-McClard ja ha esbandida en altres ocasions el que pensa d'ambdues artistes. Continua llegint per conèixer els detalls.

Emily Ratajkowski i Donatella Versace parlen de Jennifer López i Britney Spears

Donatella Versace és una icona de la moda, una de les dissenyadores més transcendentals dels últims temps. En el podcast de l'empresària ha quedat plasmat que tenen una gran relació, tant a nivell laboral com a personal. Així que han parlat sobre projectes futurs juntes, que comparteixen una visió de la moda molt semblant, la història de Versace i les tendències del seu germà Gianni. Afegit a això, el seu vincle amb dues de les cantants més grans.

La cap de disseny de Versace va tocar el tema de les celebritats en els anys 2000. De forma ineludible es va referir a JLo amb el vestit verd de Versace, pel qual es va inventar Google Images. "Ella estava molt segura de si mateixa, i això es veia quan es va posar el vestit", deia la italiana. A totes aquestes, Ratajkowski ha confessat en un altre temps ser fan de la intèrpret i en alguna ocasió va postejar la seva imatge amb l'abillament verd en els seus stories. Aquesta vegada, pretenia mostrar un exemple de sensualitat i apoderament.

Més endavant, la modista va confessar el que va sentir en el casament de Britney. Va lluir un vestit de xnúvia dissenyat per ella, blanc amb escot vertical, cosset amb cotilla i botons de perles. "Va ser increïble veure a Britney tan alliberada", va recordar amb entusiasme la de 67 anys. En tant que Emily ja havia dit a la revista Variety que li dol que la gent parli malament de Spears. "La forma en què la gent diu: 'Vinga, ets mare!'. És Britney Spears! Estic segura que té una relació molt complicada amb ser sexualitzada", va dir en aquell moment. L'opinió sobre Jennifer López i Britney Spears no pot ser més encertada. Sens dubte, i tal com afirma Emily Ratajkowski, es tracta de dos exemples de poder femení.