El 2022 va estar carregat de sorpreses, una d'elles va ser el matrimoni de Jennifer López i Ben Aflleck. Aquesta parella va gaudir de gran fama i suport públic a començaments de l'any 2000, fins que van cancel·lar el seu compromís i van trencar el cor de molts. És a dir, han hagut de passar 20 anys perquè els seus camins es tornessin a unir. Encara que l'espera ha valgut la pena, doncs ara la cantant es convertirà en Jennifer Affleck. Aquesta segona oportunitat és la definitiva.

La història d'amor de "Bennifer" va començar en el set d'enregistrament de la cinta Gigli. I van ser compromesos al principi del segle fins que, presumptament per l'assetjament dels mitjans, van decidir acabar. Dues dècades després, la seva tornada va causar tota classe d'impressions i molt es va parlar de l'amor veritable. En anunciar novament el seu compromís, es va especular cada setmana sobre el seu matrimoni. Posteriorment, van sorprendre amb la seva cerimònia a Las Vegas i la seva lluna de mel a París. Ara, el més al·lucinant és que Jennifer López canviarà la seva identitat legalment. Així doncs, es convertirà en Jennifer Affleck. Vols saber què va dir l'artista sobre aquesta radical decisió? La reacció dels seus fanàtics? No t'ho perdis, t'ho expliquem tot en les següents línies.

De Jennifer López a Jennifer Affleck

"Alguna vegada vas imaginar que el teu somni més gran podria fer-se realitat?", començava la intèrpret de Jenny from the block el comunicat en el qual anunciava el seu compromís. El cert és que, després d'enyorar tant un amor genuí, va ressorgir de les cendres un romanç dels que no s'obliden. Això, per descomptat, ha portat grans canvis a la seva vida. Prendre la decisió de viure amb la seva parella i fills, comprar una nova casa per criar a la seva família, fer projectes laborals junts i, ara, canviar-se el nom. És un xoc, ja que l'acrònim "JLo" podria deixar d'existir en adoptar el cognom del seu marit oficialment.

La revista People va obtenir la llicència de matrimoni de l'Oficina del Secretari del Comtat de Clark en la qual es llegeixen els noms dels cònjuges i a la secció on resa "nou nom", s'aprecia el canvi a Jennifer Affleck. Acomiadar-se legalment del seu cognom de naixement no només implicaria un mer tràmit, possiblement afectaria el pseudònim i la marca que ha posicionat en aquests anys de carrera. Com era d'esperar-se, als fanàtics els ha caigut malament la notícia. Els comentaris no s'han fet esperar, molts asseguren que la diva del Bronx ha de mantenir el seu nom per no renegar de la seva trajectòria i perdre l'essència.

"Som marit i dona. Estic orgullosa d'això. No crec que això sigui un problema", es va defensar l'actriu en una entrevista amb Vogue. Així mateix, va dir que se sentia apoderada i que entenia que els altres podien tenir una percepció diferent a la seva, que pels moments se sent segura de les seves decisions. Finalment, Jennifer Affleck o Jennifer López continuarà sent la mateixa persona. Això sí, una mica més romàntica pel que sembla.