Fa alguns mesos, Britney Spears va comprar una espectacular mansió a Calabasas, Los Angeles, per 11,8 milions de dòlars (uns 11,1 milions d'euros al canvi) per viure amb el seu espòs, Sam Asghari. Tanmateix, aquesta compra va ser un total fracàs per diverses raons, i s'ha convertit en un dels pitjors negocis de la cantant, ja que ha perdut més d'un milió d'euros després de la compra d'aquesta casa.

Nou mesos després del seu casament, la intèrpret de temes com 'I'm Slave 4 U' i 'Work B**ch' ha posat en venda aquesta mansió a un preu molt per sota del que va pagar inicialment per ella. Segons una nota publicada per 'TMZ', al cap de poc temps de comprar-la va decidir vendre-la per 12 milions de dòlars (uns 11,3 milions d'euros). Però només va rebre una oferta per 10,1 milions de dòlars (9,52 milions d'euros) i va acabar acceptant-la. Per tant, aquesta inversió no ha estat per a gens rendible, ja que ha perdut 1,7 milions de dòlars (1,6 milions d'euros) amb aquesta transacció. Tanmateix, si hagués esperat una mica més de temps, hauria perdut una quantitat de diners més gran, ja que les taxes d'interès en Califòrnia han ascendit i el valor de les propietats ha baixat en les últimes setmanes.

Aquesta edificació palatina compta amb més de 1.000 metres quadrats de construcció, ubicada sobre un terreny de més de 6.000 metres quadrats. L'interior es compon de set habitacions i nou banys, un menjador formal, una cuina gurmet, un celler de vins, una sala de cinema amb 10 seients, un gimnàs i un vestidor doble. A l'exterior hi ha una piscina amb un tobogan aquàtic, una font amb cascada d'aigua, un jacuzzi i diverses barbacoes.

Britney Spears ven la seva casa per culpa dels seus fans

Ara bé, Per què Britney Spears estava tan desesperada per vendre aquesta casa? Segons els mitjans locals, l'artista estava molt entusiasmada quan va comprar la mansió, ja que va ser la primera propietat que va comprar des que es va alliberar de la tutela legal del seu pare, Jamie Spears. "Ella va elegir [la casa] amb Sam. Volia un nou començament amb Sam. Ha estat molt important per a ella tenir una casa que va comprar sense haver de demanar l'aprovació [del seu pare, Jamie Spears]», va dir un informant en aquell moment.

A més, va triar aquesta casa a causa que era molt a prop de la casa on viuen els seus dos fills, Sean Preston i Jayden, ja que la seva intenció era recuperar el temps perdut amb ells. Però això no va funcionar del tot bé i la seva relació amb els seus fills no ha millorat en l'absolut. No obstant això, la veritable raó de la venda precipitada d'aquesta mansió va ser a causa que la privacitat de Britney va ser 'envaïda' pel Departament de Policia de Los Angeles, els qui van ser alertats pels fans de la cantant a causa de les seves estranyes publicacions en xarxes socials i el seu comportament 'erràtic". Davant d'això, 'la Princesa del pop' va indicar el següent: "Amo i adoro els meus fans, però aquesta vegada les coses van ser massa lluny i la meva privacitat va ser envaïda".