Les integrants del clan Kardashian-Jenner solen estar exposades a una infinitat de polèmiques a causa de la seva gran influència en el món de l'entreteniment. Tot el que fan es viralitza ràpidament, ja que han creat un autèntic imperi basat en visualitzacions i "likes" a les xarxes socials. En aquesta ocasió, ha estat Kendall Jenner la protagonista de l'últim escàndol relacionat amb algun integrant de les estrelles de 'The Kardashians', ja que l'ombra de l'ús del Photoshop a les seves xarxes socials ha tornat a sotjar la top-model de la família.

Fa alguns dies, l'ex de Devin Booker va publicar un carrusel de fotos molt variades en el seu compte d'Instagram, en la qual compta amb 276 milions de seguidors, mentre gaudia d'unes merescudes vacances. A les primeres tres fotos de la publicació no hi va haver cap misteri, ja que es tractaven d'algunes fotos en biquini o gaudint d'un capvespre davant el mar. Tanmateix, la quarta foto sí que va causar un veritable enrenou entre els internautes, ja que va posar amb un micro biquini de color negre que no deixava res a la imaginació. No obstant això, les proporcions del biquini no va ser el que va cridar especialment l'atenció a les xarxes socials, sinó l'estranya forma d'una de les seves mans. A la foto, Kendall posa de cuclillas mentre intenta mantenir l'equilibri donant suport a una de les seves mans a terra, però la mida d'aquesta mà és realment exagerada i amb una aparença molt estranya. De fet, la seva mà lluu molt més llarga que els seus peus, per la qual cosa moltes persones han assegurat que la top-model va abusar de l'ús del Photoshop.

"Espero que estiguis bé, algú t'ha agafat la mà amb la porta?"; "És més que la seva mà, si notes la forma en què els tons de la seva pell són diferents a les seves cames i peus'"; "Té els braços d'un llebrer"; "Necessitaràs anar a visitar a un metge per aquesta mà", van ser tan sols alguns dels comentaris que van publicar els fans de la model en el seu post.

Kendall Jenner reviu la polèmica per l'ús exagerat del Photoshop de la seva família

Kendall no és l'única integrant del 'klan' que ha estat acusada d'utilitzar Photoshop a les seves xarxes socials. A mitjans de 2022, Kim Kardashian va publicar una foto en el seu compte d'Instagram de la seva filla Chicago i la seva neboda True Thompson, filla de Khloé Kardashian. Tanmateix, a causa de les incongruències de la imatge i l'allau de crítiques que va rebre per part dels seus fans, a la CEO de SKIMS no li va quedar cap altra opció que confessar que havia reemplaçat la cara de Stormi, filla de Kylie Jenner, per la de True. "Les fotos originals eren de Stormi! Tanmateix, li vaig preguntar a @kyliejenner si podia publicar-los i ella va dir que no tenia ganes de publicar en aquest moment, així que ho respecto! Però no anava a espatllar el meu feed d'IG", va indicar Kim.