'Sálvame' va viure aquest estiu una de les crisis més grans que es recorden en els seus dotze anys d'història. L'espai ha anotat les seves pitjors dades en les seves tres versions, 'Llimona', 'Taronja' i 'Tomàquet'. De fet, aquesta última ha estat retirada en diverses ocasions per posar alguns concursos que no han aconseguit arrelar. Actualment l'espai de crònica social es manté amb l'emissió de les seves quatre hores diàries. La irrupció de la telenovel·la turca 'Tierra Amarga' va donar un gir a les audiències d'Antena 3. Aquesta va aconseguir superar per la mínima a l'edició 'Taronja' de 'Sálvame'. I 'Pasapalabra', format que no descendeix dels dos milions, ha fet anular completament l'última hora de l'espai.

Belén Esteban dit Telecinco

Belén Esteban

Des que Rocío Carrasco ha aparegut en 'La fàbrica de la tele' l'audiència no és la mateixa, ni per indici. Els espectadors s'han cansat del nou 'Sálvame'. Capaç de ferir qualsevol persona, jugar amb les famílies, per esgarrapar uns punts d'audiència. És més, tampoc no agrada que no hi hagi opinions dispars. Només un monotema. I el pitjor els enganys a l'audiència amb exclusives que mai no arriben en finalitzar el programa.

A 'Sálvame' li ha arribat un rival que no s'esperava. Aquests estaven convençuts que la que ells anomenen 'cadena trista' no anava a trobar cap producte per fer-los front. Se sentien forts. Segons Jorge Javier Vázquez, hi ha un cert desgast en el programa, però creu que és més a causa de la falta de continguts en la temporada estival que al final d'una era.

"No és lògic que culpi Carlota Corredera de la baixada de l'audiència de 'Sálvame'. És mentida", critica Jorge Javier, mentre analitza el per què de les males dades. "Es deu a la falta de notícies. 'Sálvame' és més viu que mai".

A més, 'Sálvame' no passa per un bon moment. L'estiu passat van haver d'acomiadar-se de Mila Ximénez, la qual cosa va suposar un dur cop per a l'audiència i per a l'equip. "Crec que molts ens hem fet moltes preguntes". "En aquesta professió quan estàs bé anímicament et sembla fàcil fer-ho i quan estàs de davallada dones la culpa a la teva professió i veus com que l'única vàlvula d'escapament és afluixar-te", ha comentat.

belen esteban casament amiga 2

Belén Esteban amb Miguel Marcos

Belén Esteban té el seu futur llest

Si 'Sálvame' acabés, Belén Esteban és qui més s'està llaurant un futur esperançador fora del programa. Encara que admet que no vol deixar la tele, està aconseguint un enorme èxit amb la seva nova empresa, 'Los sabores de la Esteban'. Va encertar de ple amb el seu gaspatxo i ara ha ampliat la gamma de productes amb una bossa de patates fregides i diverses cremes de verdures.

Belén Esteban i Julia Janeiro Telecinco

Belén Esteban parla amb Julia Janeiro

A més, Belén Esteban té molt bona relació amb Raúl Prieto, el director de 'Viva la vida'. Aquest va ser el padrí del seu casament, i en més d'una ocasió li ha ofert la possibilitat de col·laborar en l'espai de 'Viva la vida', com el seu company Kiko Matamoros. Una cosa que no descartaria en cas del final de les emissions de 'Sálvame'.