Després de diversos mesos de festeig, el presentador de 'La Resistència' David Broncano i la tennista número 3 del rànquing de la WTA Paula Badosa, van posar fi a la seva relació a començaments de l'any passat. Una relació que sempre van portar sota una gran discreció.

El que no és tan discret és el nou amor que Badosa viu al costat de Juan Betancourt. La jove de 24 anys que va començar a sortir l'any passat amb el model cubà. Es va saber després que ella publiqués una primera fotografia amb el model el mes d'agost passat. I ara ha parlat sobre la mateixa en el programa 'Coirazón'.

Paula Badosa parla del seu romanç amb el model Juan Betancourt

Segons va confessar Paula, es van conèixer a través d'Instagram. Va ser a la xarxa social en la qual Juan Betancourt va moure fitxa en el que va acabar derivant en aquest nou romanç.

"No estic mai en un lloc aturada, no vaig a esdeveniments, no surto. Per sort existeixen les xarxes socials, vaig rebre un missatge seu. No és que utilitzi molt les xarxes, però en aquell moment, suposo que és el destí o la coincidència, suposo que estava més pendent i des d'allà comencem a parlar i a conèixer-nos", va revelar Paula.

Presumeixen del seu amor a les xarxes socials

És precisament a Instagram on ambdós presumeixen de la seva relació. Aquest dilluns Juan va publicar una instantània del sopar que la parella va compartir amb els pares d'ella. "Han arribat els sogres", va escriure Betancourt en el stories. Dimarts era la tennista catalana que pujava una publicació. "Sabem que t'agrada", va escriure sota una foto en la que apareixien junts.

Està bé recordar que Paula Badosa no és la primera celebrity en el currículum amorós de Juan Betancourt. Se li coneixen relacions amb Rocío Crusset, filla de Mariló Montero i Carlos Herrera, amb qui va estar fins a mitjans de 2018, o amb Andrea Duro, coneguda per la seva incursió en la sèrie 'Física o Química'. Amb Duro va trencar l'abril de l'any passat, mesos abans que se sabés de la seva relació amb Badosa.