'La Resistència' ja no és un fenomen fan, només un programa més. En temporades anteriors tot el país parlava del programa d'entrevistes revelació. Unes converses amb rostres de tota mena sense guió i amb un humor àcid i despreocupat. Totes elles es feien virals, especialment en xarxes socials i al canal de Youtube, on cada una de les entrevistes superaven el milió de reproduccions. Això ja no succeeix.

El programa de Movistar està en hores baixes. I sembla que no a tots els convidats els agrada l'experiència. Són pocs els famosos que encara no han trepitjat el teatre on es grava el programa, però alguns no han sortit gaire contents. Una de les últimes convidades va ser Samantha Hudson. Amb un top i una faldilla que sembla servei d'una bossa d'escombraries però a verd fluorescent i una festiva perruca de tires en color Bob Esponja, es va personar amb un somriure al plató.

samantha hudson 2

Samantha Hudson / MOVISTAR

A Samantha Hudson no li va resultar gaire còmoda l'entrevista. La jove venia disposada a tornar-li el màxim nombre de 'zascas' a David Broncano perquè prengués de la seva pròpia medicina. Va protagonitzar una de les entrevistes més incòmodes que es recorden. Hudson va descriure el de Jaén com "el pitjor presentador de la història".

La contestació més viral que David Broncano no s'esperava

Sembla que no li va agradar cap de les preguntes que li realitzava el còmic. Ella sempre responia amb una altra pregunta, encara que no tingués a veure res. David Broncano es va interessar per saber si s'havia realitzat alguna operació de cirurgia estètica. La contestació de Samantha marcaria el to de la xerrada: "Però tu m'has vist? Què creus que em puc haver fet?". Broncano salvava la campana assegurant que no sabia res d'operacions.

"Nascuda a León, en quina part?", va voler saber David en els primers segons d'entrevista, i allà es va emportar el gran tall. "Quina merda d'entrevista! Ets el pitjor entrevistador de la història i Movistar + t'ha donat un programa...", l'etzibava la cantant. Broncano el prenia amb humor i reconeixia "i encara així estic forrat".

samantha hudson

Samantha Hudson / MOVISTAR

I van arribar a parlar de drogues. Els dos van reconèixer que no havien pres mai ni una sola pastilla. Llavors David Broncano es va interessar per saber que drogues hauria pres si ho hagués fet alguna vegada. "De totes les drogues? Aquesta pregunta són unes punyeteres escombraries", sentenciava entre rialles. Com havia fet fins al moment, Samantha passava a llançar-li'n una que considerava més interessant. "Si fos un electrodomèstic, quin series?".

David Broncano dubtava entre l'espremedora i el forn microones. Finalment es quedava amb aquest últim i rebia un altre 'zasca' de Samantha. "Et pega perquè és molt beneit, tothom té accés a ell, és bastant barat... però és una cosa que està bé que estigui. Jo, per exemple, seria una rentadora". Hudson es quedava amb la rentadora perquè era més divertida, assegurava que no es pot viure sense ella a cap llar i sense forn microones sí. "No és veritat, fa el mateix tota l'estona", li replicava David, emportant-se un altre sonat tall per la seva part: "El mateix que tu en el teu programa".