Carlos Sobera s'ha convertit en un dels rostres més mediàtics de la televisió. El presentador s'ha mantingut en la petita pantalla des de la dècada dels 90. A diferència d'altres de televisius, la seva carrera ha estat un èxit a totes les cadenes de televisió. Se li recorda pel seu aixecament de cella a 'Qui vol ser milionari?'. Presentador de concursos, encara que en el dia d'avui s'ha centrat en els realities, un gènere en el que s'ha sentit molt a gust. El bilbaí està molt content amb el seu contracte a Mediaset. El grup de comunicació confia plenament en ell. Va començar fent els seus primers passos a 'First Dates', on porta més de cinc anys i més de 1.000 programes.

Precisament, és en aquest programa on cada dia apareix una notícia nova. El dating xou no té gaire èxit a l'hora de formar parelles, encara que en alguna ocasió ha encertat de ple i ja hi ha algun nadó sorgit d'aquesta unió.

Rebecca i Guilherme
Rebecca i Guilherme

En l'últim programa Rebecca va ser una de les grans protagonistes. La jove va arribar al famós restaurant amb les idees molt clares, busca un home que li pugui seguir el ritme. I és difícil. Es declara una fanàtica de la cirurgia estètica, sense un lloc fix en el que viure, i reconeix que de tant en tant fa coses que no deuria.

Rebecca explica el motiu pel que rebutjaria a un home

Va tenir una cita amb Guilherme, un home apassionat pel sexe, és el 90% d'una relació per a ell. "No podria viure amb una dona que no em dona sexe", apuntava el comensal a la seva entrada. En veure Rebecca ha pensat que podria complir les seves expectatives. La concursant també considera que l'home podria estar a l'altura al llit. Creu que els brasilers són apassionats i morbosos.

Rebecca i Guilherme
Rebecca i Guilherme

Carlos Sobera li ha preguntat a Rebecca sobre el seu home ideal. Assegura que ha de ser una persona polida. Sempre net i sense utilitzar esportives falses. Tanmateix, ha confessat el veritable motiu pel que realment rebutjaria un home.

"Una polla llapis, que és una polla molt fina i allargada, que fa esgarrifar," apuntava la comensal. Una opinió que comparteix amb les seves amigues. "Una polla llapis no és un penis, és una pena", assenyalava.

Després del sopar han anat al reservat, i la complicitat ha anat més enllà. Han jugat a les boles de l'amor i els va tocar fer-se un petó, però Guilherme no sabia com actuar, així que Rebecca va agafar la iniciativa. Al final ambdós han decidit donar-se una segona oportunitat. "És alt, fort, moreno, rapat... el que jo havia demanat", assegurava la soltera.