Paolo Vasile acorrala Isabel Pantoja. El directiu italià ha tret totes les seves armes per aconseguir l'esperada entrevista de la cançonetista. El 2019 va firmar un contracte d'exclusivitat per dos anys amb un valor de 2 milions d'euros. A finals de 2020 van pactar una altra renovació, però finalment no es va fer efectiva perquè la cançonetista no va complir amb una part del contracte. Havia de concedir una entrevista personal o una sèrie documental on parlés del seu pas per presó. La mare de Kiko Rivera té clar que aquest tema no el tocarà. Segur?

Isabel Pantoja mediaset

Isabel Pantoja / MEDIASET

Paolo Vasile posa contra les cordes a Isabel Pantoja

El directiu italià s'ha venjat de la cantant fent malbé la seva imatge. Primer amb Kiko Rivera i ara amb Julián Muñoz i Maite Zaldívar. S'ha deixat caure que Isabel Pantoja podria emprendre accions legals, però continua tancada a Cantora, el lloc on se sent més segura.

La nova demanda contra Isabel Pantoja

El proper 22 de març podrem veure-la acudint als jutjats. Isabel Pantoja es juga tres anys de presó per un presumpte delicte d'insolvència punible. I la història es complica. A aquesta demanda se li n'uneix una altra. La mare de Kiko Rivera deu diners a moltes persones i ja que encara no els ha tornat un euro estan preparant una demanda contra ella a fi de cobrar el deute. Acusen a Isabel Pantoja d'estafa i demanen presó per a ella.

Isabel Pantoja idol Kids

Isabel Pantoja / MEDIASET

Kiko Matamoros ha estat l'encarregat de revelar aquesta notícia. Un nou dur cop per a la cançonetista. El document encara s'està preparant però veurà la llum en les properes dues setmanes.

El proper 22 de març a Isabel Pantoja se li remouran molts sentiments trobats. La cantant acudirà a la mateixa sala en la qual ja va ser condemnada a dos anys de presó per blanqueig de capitals. L'artista recorda aquella època com la pitjor de la seva vida, un malson que vol oblidar i li aterreix la possibilitat de tornar a viure-la.

Isabel Pantoja passa pel pitjor moment de la seva vida. Aquest 2021 ha estat especialment difícil per a ella. La baralla amb el seu fill Kiko Rivera per l'herència de Paquirri i la mort de la seva mare, Doña Ana. Això se suma a la seva mala situació econòmica. Ni tan sols ha pogut tornar als escenaris