La majoria de famosos que coneixem avui dia s'han fet populars i rics gràcies al seu pas per Mediaset, especialment aquells que estan relacionats amb el món del cor. Un dels casos més coneguts és el d'Isabel Pantoja. Una de les folklòriques més reconegudes d'aquest país i amb gran representació a Llatinoamèrica. Quan aquesta va tenir una relació Paquirri va saltar a les primeres pàgines dels mitjans.

Precisament, Isabel Pantoja és notícia aquestes últimes setmanes per les acusacions de Julián Muñoz en la seva sèrie documental. A més, continuem molt pendents del seu estat de salut. L'artista continua tancada en Cantora des de la seva guerra amb Kiko Rivera. Sense contracte amb Mediaset, la mare d'Isa Pi no passa per un bon moment econòmic. L'ombra d'Hisenda el persegueix i el compte enrere ha començat.

Isabel Pantoja mediaset

Isabel Pantoja / MEDIASET

Recentment, saltava la notícia de la recerca urgent de treball per part d'Isabel Pantoja. Aquesta estava en converses amb TVE i Antena 3. A l'únic grup que li dona l'esquena és a Mediaset. I és que la cançonetista està molt enfadada amb Paolo Vasile i companyia per haver donat veu a Kiko Rivera per fer malbé la seva imatge i ara a Julián Muñoz.

Des de fa gairebé dos anys els seus ingressos són totalment nuls. Necessita treballar per fer front a les seves milionàries deutes. Els seus representants televisius estan acomiadats i ara és Agustín Pantoja qui s'encarrega dels seus compromisos professionals. Aquesta no estaria portant a bon port la carrera de l'artista.

Isabel Pantoja : MEDIASET

Isabel Pantoja / MEDIASET

Paolo Vasile posa Isabel Pantoja contra l'espasa i la paret

Paolo Vasile la té completament acorralada. Ha aconseguit posar-la entre l'espasa i la paret perquè hagi de dir sí la seva oferta de treball. Isabel Pantoja va tancar dos contractes d'exclusivitat amb Mediaset, però ambdós van quedar incomplerts. En ells figurava, entre altres projectes, una entrevista personal, o en un 'Deluxe' o al costat de Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya', però no ha acceptat.

Isabel Pantoja : MEDIASET

Isabel Pantoja / MEDIASET

El directiu italià no està disposat a fer-li un altre contracte. Ja només li queda una opció, o canta en una entrevista o les portes de Mediaset estan tancades. Es van acabar aquests contractes milionaris. Isabel Pantoja mai no vol parlar de la seva vida personal, molt menys de la seva estança a la presó, el focus més interessant per a Telecinco, un tema que sempre ha mantingut ocult en la seva memòria.

Sobre les seves converses amb Antena 3 hi ha poc marge de maniobra, així li ho expliquen fonts properes a Informalia. "No hi ha programes en Antena 3 per a ella. Té poc marge de negociació. És carn de Mediaset així que fins i tot dubto que s'hagi produït aquesta trucada", expliquen. Paolo Vasile ha aconseguit el seu propòsit.