Imposar tendències és allò pel qual es caracteritzen molts artistes, i Miley Cyrus no és l'excepció: l'estrella va impulsar una de les tècniques de coloració més polèmiques i TikTok va ser l'encarregada de popularitzar-la. L'ex Hannah Montana va saber trobar les claus necessàries per consolidar-se com una icona generacional, fet que li ha permès deixar empremta no només en el panorama musical, també en la indústria de la moda i bellesa. Tal com indica '¡Hola!' en el seu lloc web, la cantant nord-americana es posiciona com una figura apoderada, sensual, femenina i, sobretot, que no li té por al risc, una cosa que ha deixat clara en una de les seves últimes aparicions públiques. L'oriünda de Tennessee ha confirmat que el corrent beauty del cabell bicolor està de tornada.

La celebritat va aprovar una de les tendències capil·lars més controversials mentre que les usuàries de TikTok es van encarregar d'assenyalar quins són les fórmules que existeixen per demandar al saló de bellesa aquest look bicolor que a més d'haver estat pujat a passarel·la pels creatius, no queden dubtes que s'apropiarà dels carrers aquesta temporada primavera-estiu 2023. Cyrus va lluir recentment un perfecte estil bicolor, combinant un to ros platí per sobre i un castanyer fosc per sota. La intèrpret de 'Wrecking Ball' també va decidir ressaltar el creixement del seu cabell deixant les arrels negres ben visibles.

Què és el cabell bicolor?

El que fa que el cabell bicolor sigui molt especial és el fet que un color se sobreposa a un altre, de manera que hi ha un to a la superfície del cabell i un altre per sota, visible al voltant de la zona del coll. Una mica com el que passa amb un paraigua, doncs sol tenir un color a la part superior que està en contacte amb la pluja i és visible per als altres, i un altre to diferent sota que ens protegeix de l'aigua i que podem veure quan sostenim el paraigua amb la mà, així com descriu Vogue México en el seu webside.

Miley Cyrus
Miley Cyrus

A diferència dels tons de cabell més clàssics, que tenen dos o tres colors similars barrejats de forma harmoniosa, com passa en el shatush o les metxes, el cabell bicolor requereix l'ús de dos tons molt contrastats, com el ros i el negre, segons les regles del color blocking.

Trucs de bellesa per lluir la tendència bicolor

Existeixen una àmplia varietat de talls i trucs que permeten lluir aquesta tendència perfectament, tanmateix, avui t'esmentarem els que millor funcionen.

El tall bob: Que aquest look afavoreix tothom és un fet, motiu pel qual moltes amants de l'estil estan sucumbint davant d'ell en aquests moments. Es tracta d'una proposta summament versàtil, còmoda, elegant i fàcil de mantenir. És un recurs idoni amb què abraçar la tendència de la cabellera bicolor. Es pot fusionar la zona més pròxima al front d'un to i un altre per sota.

Arrel en to vibrant: Aquesta tendència mostra que no és necessari tenyir gran part del cabell d'un altre color per acollir correctament la tendència en qüestió, n'hi haurà prou amb tenyir d'un extrem a l'altre la ratlla de cabell.