Belén Esteban ha viscut els mesos més difícils de la seva vida després de la seva fractura de tíbia i peroné. La col·laboradora va romandre més d'un mes a casa i després va haver d'acompanyar-se de crosses. Ara ja està gairebé plenament recuperada i aquella caiguda és cosa del passat. La de Paracuellos va tornar a 'Sálvame' la setmana passada després de quatre mesos d'absència i unes vacances per Tenerife al costat de Miguel Marcos, l'amor de la seva vida.

Belén Esteban rep una sorpresa de 'Sálvame'
Belén Esteban rep una sorpresa de 'Sálvame'

L'embaràs de Belén Esteban, descartat

Fa unes setmanes us vam parlar d'un possible embaràs de Belén Esteban, una idea que està pràcticament ja descartada. La col·laboradora és conscient de la realitat i sap perfectament que a causa de la seva edat, gairebé 50 anys, i la seva diabetis, un embaràs a hores d'ara seria perjudicial per a ella i per al futur nadó. Tanmateix, li fa llàstima perquè convertir-se en pare és el somni de Miguel Marcos. L'han intentant en diverses ocasions des que es coneixen però ha estat missió impossible.

Miguel Marcos XARXES
Miguel Marcos XARXES

Miguel Marcos vol casar-se per l'església

No obstant això, Belén Esteban està disposada a complir l'altre somni del seu marit: casar-se de nou. En el moment del seu casament pels jutjats, la de Paracuellos no tenia la nul·litat del seu matrimoni amb Fran Álvarez, així que no va poder casar-se per l'església. Amb la pandèmia els plans de casament es van cancel·lar. Ambdós volien que fos una cosa especial amb tots els convidats. Tanmateix, ara haurien reprès aquesta il·lusió i és un tema que ha tornat a posar-se sobre la taula.

Belén Esteban agraeix a Miguel Marcos tot el que a fet per ella aquests mesos en què ha estat malalta. Ella mateixa va confessar que no s'havia portat bé amb el seu marit, i en alguna ocasió el va sentir plorar a la nit.

Belén Esteban i Miguel Marcos efe
Belén Esteban i Miguel Marcos efe

Ara que ja no hi ha restriccions per covid, Belén Esteban i Miguel Marcos tenien pensat casar-se el setembre d'aquest any, però a causa de la caiguda de la col·laboradora van tornar a cancel·lar els seus plans. "Haurem d'esperar fins que jo estigui bé, així que serà per a l'any que ve", explica

Belén Esteban volia casar-se a Las Vegas

Però no ha estat l'única celebració que no s'ha pogut dur a terme. A causa de la seva caiguda i la posterior operació amb el temps de convalescència que requereix, Belén Esteban va haver d'anul·lar el seu viatge a Las Vegas, on s'anava a casar amb Miguel Marcos, com ja van fer Mario Vaquerizo i Alaska. "Al juny Miguel i jo anàvem a anar a Las Vegas i anàvem a casar-nos allà, vestits d'Elvis i Marilyn."