Andrea Janeiro està de moda. Si ahir us explicàvem allò últim sobre la filla de Belén Esteban, que acudia guapíssima a la seva festa de graduació, avui no serem menys i us explicarem un dels seus gustos més secrets. La vida d'Andreíta està envoltada de misteri: els seus pares, Jesulín de Ubrique i l'Esteban, van decidir en el seu moment no donar detalls sobre ella. Volien protegir la privacitat de la seva filla fins que aquesta arribés als divuit anys. Ara ella ja en té 23 i comença a ser d'allò més comentat en alguns grupets de whatsapp del cor.

Andrea Janeiro graduación - Instagram
Andrea Janeiro graduació - Instagram

Convertida ja en personatge públic, la germana de Juls Janeiro segueix sense obrir-se un compte públic d'Instagram. No hi ha multitud de fotos sobre ella, però de les que corren, es poden deduir diverses coses, unes de les quals l'ha confirmat ella mateixa cada vegada que ha estat fotografiada pels paparazzis roses. Li agrada vestir senzill, sense extravagàncies, amb peces juvenils i amb peces còmodes. Amb això tira: no li fa falta entrar a les caríssimes botigues de Dior, Svarovski o Louis Vuitton per vestir-se com una dama. És així: natural. Pija, però natural.

portada revesteixi andrea janeiro
HOLA

El seu color preferit

A la filla de la propietària de 'Sabores de la Esteban' li encanta vestir de negre. Aquest és el seu color favorit, a més del blau marí. Encara que per a molts aquesta tonalitat simbolitza el dol i la pèrdua, aquests valors no els associa per a res Andreíta als seus vestidets. Se l'ha vist en multitud d'ocasions amb peces negres acompanyant la seva mami, en especial amb vestits de tirants negres, un dels seus favorits. En seva festa del 18è aniversari, el dia oficial en el que passava de ser Andreíta a ser Andrea, se la va veure de negre juntament amb Belén: anava maquíssima.

Andrea Janeiro EFE
Andrea Janeiro EFE

Les seves combinacions preferides i looks estiuencs

Aquest no ha estat un estiu qualsevol per a Andrea Janeiro. Cada any que passa s'ho passa millor. Gaudeix de noves experiències, de noves amistats, de nous projectes... i tot amb la companyia del seu bonic nòvio britànic, Daniel Wozza. Els pardalets es van conèixer a Benidorm i aquest estiu s'han vist molt. Mentre ell ha optat per clàssiques peces de banyador, Janeiro ha provat amb tops de ganxo negre i shorts fúcsia d'estil boho amb detalls de borles. Looks tremends, no només per tal d'impressionar a la seva parella, sinó per lluir tipus en ple mes d'agost. I tot al negre, com en el casino.

Andrea Janeiro EFE
Andrea Janeiro EFE