Han estat mesos molt difícils per a Belén Esteban. El mes d'abril passat 'Sálvame' va organitzar una prova similar a les que realitzen els concursants de 'Supervivientes' amb motiu de l'estrena del programa. La col·laboradora va relliscar i va tenir una aparatosa caiguda. Fractura de tíbia i peroné. Va haver de ser intervinguda d'urgència i passar dos mesos en repòs.

Belén Esteban està totalment agraïda a Miguel Marcos. El tècnic sanitari li ha demostrat el seu gran amor prestant-li tota atenció. Ell s'ha ocupat en tot moment de la casa, dels seus trasllats i de parlar amb els metges. Quan la de Paracuellos va tenir la caiguda, el jove estava treballant i va deixar el seu lloc de treball per anar ràpidament a l'hospital.

Miguel Marcos XARXES
Miguel Marcos XARXES

A un estiu totalment diferent, perquè Belén Esteban encara camina amb l'ajuda d'una crossa, el matrimoni ha celebrat un altre any d'amor a la seva illa favorita, Tenerife. Es desconeix quan tornarà la col·laboradora a 'Sálvame'. Ara per ara només vol gaudir de la seva família i recuperar-se al 100%.

Belén Esteban i Miguel Marcos descarten ser pares

Encara que li va agafar de va baixar mèdica, Belén Esteban va estar al corrent del naixement del tercer fill de María José Campanario i Jesulín de Ubrique, és més els va donar l'enhorabona. És una cosa que a ella la frustra perquè és un dels seus desitjos més importants. Li encantaria tornar a ser mare al costat de Miguel Marcos. Sempre ha dit que el tècnic d'ambulàncies és l'amor de la seva vida i li encantaria posar el fermall d'or a la seva relació amb un nen. Miguel és molt jove i sempre ha desitjat ser pare. A més, la de Paracuellos assegura que seria molt bo com a pare.

Belén Esteban i Miguel Marcos efe
Belén Esteban i Miguel Marcos efe

A causa de l'edat de Belén Esteban sembla que són uns desitjos que no arribaran a complir-se. La de Paracuellos s'apropa perillosament als 50 anys i de moment no s'ha quedat embarassada, i això que ho han intentat en nombroses ocasions, fins i tot s'haurien informat en una clínica d'inseminació in vitro.

N'hi ha molts que pensen que ser mare a una edat tan avançada és una idea forassenyada. Primer per la seva pròpia salut i segon per la del nadó. En un pla menys important per l'edat de diferència de la mare i el seu fill. Si Belén Esteban tingués un fill ara s'emportarien 50 anys de diferència. És a dir, que quan el nen o la nena sigui major d'edat, la de Paracuellos serà una anciana. A més, amb la seva germana el nounat s'emportaria més de 23 anys. Tot massa incongruent i inversemblant.

Miguel Marcos XARXES
Miguel Marcos XARXES

Encara que no ho han confirmat ells mateixos, persones de l'entorn asseguren que ser pares ja no és una opció prioritària. No descarten un embaràs, però ja s'han fet a la idea de renunciar al somni de les seves vides. Miguel Marcos no serà pare mai en cas de continuar amb Belén Esteban.