Leo Messi, allunyat d'Espanya per compromisos professionals, però sense oblidar la ciutat comtal que s'ho ha donat tot, ni tots els llocs d'Espanya on ha estat molt feliç, com per exemple les illes balears. El seu lloc de descans vacacional. L'astre argentí compta amb diversos hotels de la cadena MiM a les illes. Un a Mallorca i un altre a Eivissa. Però també ha decidit invertir en propietats.

El mes de febrer passat va adquirir una luxosa mansió en el municipi de Sant Josep d'Eivissa, per la qual va desemborsar 11 milions d'euros. La casa compta amb tota mena de luxes en 586 metres quadrats i una piscina de 90 metres quadrats. La compravenda es va tancar a Barcelona davant de notari. Tanmateix, la propietat presenta nombroses irregularitats i problemes de permisos. Tal com va informar 'El Diari d'Eivissa', l'habitatge no té ni llicencia de final d'obra ni cèl·lula d'habitabilitat.

Antonella Roccuzzo amb Leo Messi de vacances per Miami
Antonella Roccuzzo amb Leo Messi de vacances per Miami

Els advocats de Leo Messi ja es troben treballant per aconseguir totes les llicències

La casa es troba ubicada al costat de la famosa Cala Tarida. Està construïda en una finca de 16.000 metres quadrats, però està qualificada com a terreny rústic no urbanitzable. Segons l'esmentat mitjà, l'anterior propietari va construir diverses habitacions al garatge, motiu pel qual l'Ajuntament de Sant Josep no va concedir la preceptiva llicència d'obra final ni la cèdula d'habitabilitat.

https://www.youtube.com/watch?v=rdGYXRksX6E

En el moment de la compravenda, l'advocat de Messi no era coneixedor d'aquesta situació d'irregularitat. La propietat de la casa està a nom de la societat Edifici Rostower i la seva matriu, Limecu, acrònim del nom de l'argentí (Leo Messi Cuccittini). Els representants legals del jugador estan bolcats en aconseguir totes les llicències. És probable que Messi hagi de fer caure les habitacions que l'anterior propietari va construir al garatge per obtenir la cèl·lula d'habitabilitat.

Leo Messi ha passat la major part d'aquest estiu a Eivissa, acompanyat d'Antonella Roccuzzo i els seus tres fills, així com alguns amics de la família, entre ells Cesc Fàbregas i la seva família, o Luis Suárez.