Meghan Markle ha estat vetada de la cerimònia de coronació de Carles III pels mateixos ciutadans britànics, que han expressat a través d'una enquesta que no volen que l'esposa del príncep Harry sigui present en l'esdeveniment més important de la monarquia britànica en els últims 70 anys. Alguns tabloides britànics com el 'MailOnline', el lloc web del 'Daily Mail', han realitzat una enquesta per saber si els britànics estan d'acord que el príncep Harry i Meghan Markle assisteixin a la cerimònia de coronació del rei Carles III, esdeveniment que es durà a terme el proper 6 de maig a l'Abadia de Westminster, Londres. Tanmateix, els resultats han estat desfavorables per a la duquessa de Sussex, que continua sent una de les royals menys populars dins de la Casa Reial.

En una d'aquestes enquestes realitzades per la firma de consultoria Redfield & Wilton Strategies, els resultats van dir que només un 33% dels ciutadans britànics volen a Meghan Markle en la coronació del nou monarca, mentre que el 38% de les persones enquestades van afirmar que sí que volen que el príncep Harry assisteixi a la coronació del seu pare, superant el 36% de persones enquestades que estarien en contra. A més de Meghan Markle, l'altre gran vetat pels ciutadans britànics ha estat el príncep Andreu, ja que només el 26% dels enquestats donen suport que el duc de York, que ha estat acusat d'abús de menors, assisteixi a la coronació del seu germà gran.

El príncep Harry no es fia del seu pare i està negociant les condicions per assistir a la seva coronació

Malgrat la gran quantitat de polèmiques que ha protagonitzat el príncep Harry després de la publicació del seu llibre de memòries, 'Spare', el rei Carles III espera que el seu fill menor sí que assisteixi a la seva coronació, ja que l'absència del duc de Sussex generaria més soroll mediàtic que la seva presència. A més, espera que Meghan prengui la decisió de quedar-se a Califòrnia al costat dels seus fills, ja que el gran dia de Carles III coincideix amb el quart aniversari d'Archie, el fill gran d'Harry i Meghan, per la qual cosa és molt probable que Meghan no assisteixi.

Tanmateix, algunes fonts properes al Palau van indicar que Harry estaria negociant els termes i condicions per poder assistir a aquest esdeveniment, sobretot tenint en compte que ell vol recuperar alguns dels seus títols. "La família està dividida. Tot sembla indicar que Harry està sent aconsellat perquè no accepti cap concessió en aquests moments i [els vagi donant llargues] fins a l'últim moment. Això està dificultant molt les negociacions amb ell. Per a l'equip d'imatge d'Harry, que ell assisteixi a la coronació i es comporti bé però encara segueixi desposseït dels seus títols seria un fracàs total", va afirmar la font. Així mateix, va explicar que el germà petit del príncep Guillem podria "decidir en un moment donat descartar [la idea de recuperar] els seus propis títols", però no acceptaria "ser desposseït d'ells per la força".