Quan el príncep Harry i Meghan Markle van anunciar la seva intenció de renunciar als seus rols com a membres destacats de la Família Reial, buscaven principalment escapar-se de la implacable atenció mediàtica. La seva aspiració era gaudir d'una vida més allunyada dels reflectors. Tanmateix, malgrat els seus esforços per protegir la seva vida de l'exposició pública, l'interès per la parella continua sent constant. Encara que Meghan i Harry porten anys establerts als Estats Units, on creien que trobarien certa pau i lluny de l'atenció mediàtica, els seus desitjos de privacitat no s'han materialitzat com esperaven. I és que, malgrat les seves escasses aparicions públiques i la seva falta de presència a les xarxes socials -amb l'excepció de la pàgina web oficial de la Fundació Archewell-, la seva Mansió a Montecito, Califòrnia, s'ha convertit inesperadament en una parada turística de renom. Recentment s'ha donat a conèixer la notícia que la casa dels Sussex forma part del "Royal Celebrity Tour de Los Angeles", un recorregut que permet als interessats endinsar-se en la vida de les seves celebritats favorites.

Meghan Markle a Montecito
Meghan Markle a Montecito

Montecito revelat: explorant el refugi de les estrelles

Montecito, una exclusiva localitat situada a 140 quilòmetres al nord de Los Angeles, ara es troba al mapa turístic, pel que els seus visitants podran conèixer de primera mà com viuen els famosos que van elegir aquest racó per a la seva vida privada. El recorregut ofereix als turistes l'oportunitat d'observar la casa dels ducs de Sussex, juntament amb altres llocs freqüentats per la parella, com les seves botigues i restaurants favorits. A més, no només s'atura a la seva residència, sinó que també inclou un cop d'ull a les cases d'altres figures icòniques, com Katy Perry i Cameron Diaz, que també han trobat refugi en aquesta zona exclusiva del comtat de Santa Bárbara, Califòrnia.

Un cop d'ull a la luxosa mansió dels ducs de Sussex

Montecito, enclavat a la costa de Califòrnia, era un secret ben guardat a Hollywood fins que celebritats com Oprah Winfrey i més recentment, Meghan Markle i el príncep Harry, li van donar fama. La zona és coneguda per la seva elegància discreta i la seva exclusivitat, però sembla que fins i tot aquest refugi idíl·lic no pot protegir els ducs de Sussex de l'interès públic, ja que la casa d'Harry i Meghan s'ha convertit en la joia de la corona en aquest recorregut. Amb nou habitacions, 16 banys, un gimnàs, spa amb sauna, cinema, biblioteca, piscina, un garatge per a cinc cotxes i una casa d'hostes, la propietat és un testimoni del luxe que envolta a la parella.

Casa de Meghan Markle i Harry
Casa de Meghan Markle i Harry

Fins al moment, ni Meghan ni Harry no han comentat sobre aquesta situació, ni tampoc han abordat els rumors de crisis que els envolten. Aquestes especulacions han cobrat força a causa de l'absència de Meghan a la recent gira del seu marit per Àsia. Tanmateix, s'espera que ambdós apareguin junts en els pròxims Jocs Invictus a Düsseldorf, Alemanya. No obstant això, malgrat el seu intent per allunyar-se dels reflectors, la parella es troba atrapada en una irònica contradicció: la seva recerca de privacitat sembla haver-los atret més cap als ulls curiosos del públic.