Jorge Javier Vázquez sembla la nova Paz Padilla. Surt d'una malifeta i es fica en un altre. Les seves paraules li surten molt cares últimament, i és que una altra vegada s'ha posat en punt de mira de les xarxes socials, on ha estat durament criticat, fins i tot es demanen responsabilitats a Paolo Vasile. Ha mostrat una actitud masclista que ja no es tolera a la cadena. Però a ell sí?

Aprofitant el 'Dia de la truita', 'Sálvame' es convertia en un 'MasterChef' improvisat i demanava als seus col·laboradors que cuinessin una truita. En aquell moment María Patiño no sabia on posar-se, ja que no havia cuinat una en la seva vida, ni tan sols sabia per on començar. "Però quin tipus de dona ets tu?", va preguntar Jorge Javier Vázquez.

Dures crítiques a Jorge Javier Vázquez

Davant d'aquesta pregunta anés de lloc, com volent dir que les dones han de saber cuinar per naturalesa, les xarxes socials es van inundar de crítiques cap al presentador. I més quan van veure que no li deia a Kiko Matamoros el mateix quan va veure que tampoc sabia cuinar-la. "Jorge Javier a María Patiño quan li ha dit que no sap fer una truita de patates: Però quina classe de dona ets tu? Dirà que és una broma, encara que NO l'l'ha dit i sincerament això ni es diu de broma perquè no té ni p*** gràcia", ha dit un usuari molt enfadat.

Però no va ser l'únic comentari desencertat de Jorge Javier Vázquez. El presentador va confessar: "Jo no he fet en la meva vida una truita de patata. No sé cuinar. Ni m'he posat ni m'interessa. Me les han fet sempre".

Les truites anaven a ser valorades pels concursants de 'Secret story', entre ells Belén Esteban, que es troba aquesta setmana a la casa. La conductora de Socialité va confessar: "No tinc ni idea". Kiko Matamoros tampoc, va assegurar que se li dona millor comprar. "Jo soc més d'anar a comprar". La periodista es va queixar al director del programa i va preguntar: "Com es fa? És que no tenim ni n'idea cap dels dos".

Adela González es va mostrar molt emprenyat perquè cap dels dos no sabia fer un plat tan típic a Espanya i senzill. Però la pregunta més desafortunada va ser la de Jorge Javier Vázquez. María Patiño, visiblement enfadada li va contestar: "Soc una dona i hi ha coses que no sé fer, però a casa meva ningú passa gana".

"Dos paios com a Matamoros i ell no la saben fer i no passa res. María Patiño és mala dona per no saber fer-la". Un altre va expressar: "Això ni es diu de broma".

Perjudicarà aquest comentari en les audiències de 'Sálvame'?