Paz Padilla està molt dolguda. Se sent humiliada pel tracte rebut per part de Mediaset i 'La fàbrica de la tele'. Pels passadissos del grup de comunicació corren rumors d'un suposat muntatge. Sembla que ja feia mesos que els directius de la cadena planejaven la manera d'eliminar la gaditana de la graella. El seu últim directe sobre les vacunes va ser l'oportunitat d'or. Amb Belén Esteban com a esquer li van preparar un parany. Segons el comunicat, van rescindir el contracte d'exclusivitat de la presentadora, que acabava de firmar fa un mes, per abandonar el seu lloc de treball abans de l'acabament del mateix.

Belén Esteban i Pau Padilla

Paz Padilla / MEDIASET

Paz Padilla prepara una demanda contra Mediaset

La mare d'Anna Ferrer no s'ha pronunciat en els mitjans ni en xarxes socials, però els seus últims passos no han deixat lloc a dubtes, comença una guerra, on la gaditana té tots els números de guanyar. Ha estat la coneguda advocada influencer, Maica Vasco, que, suposadament, la còmica hauria demandat al grup audiovisual després de la recessió del seu contracte.

"Us confirmo que la demanda està posada. Ha presentat una papereta prèvia a la via judicial. Quan t'acomiaden, abans d'anar al jutjat social, has d'interposar o presentar una papereta de conciliació. Has d'intentar una conciliació amb l'empresa o l'empresari en el servei d'immediatesa i arbitratge. Aquesta es va presentar el dia 9 de febrer", afirma la lletrada,

Paz Padilla abandona

L'abandonament de Paz Padilla / MEDIASET

Aquesta demanda està dirigida a Mediaset, La fàbrica de la tele i Publiespaña. "Demana que es declari la nul·litat de l'acomiadament per vulneració de drets fonamentals i, subsidiàriament per al cas que el jutge consideri que l'acomiadament no és nul, la improcedència de l'acomiadament. Acomiadament nul és quan se t'han violat drets fonamentals i acomiadament improcedent quan no hi havia cap causa per acomiadar-te i, per tant, t'han d'indemnitzar".

"Està demanant una indemnització addicional per un import de 20.000 euros. Diu que a part de la vulneració de drets fonamentals que es produeix en el seu acomiadament, se li ha vulnerat el seu dret a la llibertat d'expressió. Imagino que el que ella ha argumentat és que no es podia expressar lliurement en el programa ('Sálvame'), és a dir, que els seus superiors estaven coartant la seva llibertat d'expressió", assegura l'advocada.

"L'acomiadament es va produir el 21 de gener, té data o efecte des d'aquest dia. El dia 20 és quan es produeix l'embolic amb Belén Esteban al plató, es va utilitzar Belén Esteban més ben dit i, un dia després, és quan l'acomiaden", afegeix la lletrada.