Tamara Falcó va trencar amb Íñigo Onieva el mes de setembre passat just unes hores després d'anunciar feliçment el seu compromís. La col·laboradora de 'El Hormiguero' es va sentir humiliada. Tots els mitjans de comunicació van publicar la infidelitat de l'empresari que en un primer moment va negar a la filla d'Isabel Preysler. Durant tot aquest temps ni l'empresària ni l'enginyer no han pogut oblidar-se. Ambdós estan molt enamorats, i prova d'això ha estat la seva segona oportunitat. Aquest nadal els pardalets van decidir reprendre la seva relació per a sorpresa de tots, fins i tot de la reina de cors que no perdona el sofriment de la seva filla per culpa d'Onieva.

A través de la revista amiga, 'Hola', on la família Preysler concedeix totes les exclusives, Tamara Falcó ha revelat un dels secrets més grans amb què comença el 2023, es casa. Íñigo Onieva i ella reprenen el seu compromís en el mateix punt en què els va deixar. En la seva escapada al Pol Nord, l'empresari de lleure nocturn es va tornar a agenollar per demanar-li la mà, ho va fer amb un nou anell que va adquirir a la prestigiosa joieria Suárez, molt millor que l'anterior. La marquesa de Griñón ha confirmat que l'enllaç tindrà lloc el proper 17 de juny al Racó, com estava previst.

Íñigo Onieva i Tamara Falcó
Íñigo Onieva i Tamara Falcó

Falten tan sols cinc mesos perquè Tamara Falcó es casi amb Íñigo Onieva i encara no té res preparat. No ha encarregat el vestit de núvia a cap dissenyador, ni se sap res de llistes de convidats. Tampoc no han començat a preparar els documents necessaris per poder oficiar el casament religiós que desitja l'aristòcrata. Podria ser un dels millors casaments dels últims anys. Tanmateix, a través de la revista, han anunciat que serà un casament íntim, només amb els familiars més propers i amics íntims. "Íñigo i jo ens casem el 17 de juny. Serà un casament no massa gran, amb els nostres familiars i amics més propers. La celebració serà al palau d'El Rincón i la festa començarà a la tarda", anuncia a la publicació.

Tamara Falcó no li dona la invitació a Mario Vargas Llosa

Sembla que de la primera llista de convidats a l'actual ja hi ha una persona per treure. Es tracta de Mario Vargas Llosa. A finals d'any, Isabel Preysler anunciava la seva ruptura amb l'escriptor, suposadament per la gelosia infundada d'aquest. El peruà va donar una versió ben diferent. Segons ell, pertanyen a mons totalment oposats i xocaven bastant. Tamara Falcó tenia molt bona relació amb el premi Nobel, però ara mateix ja ni es parlen. El pare d'Álvaro Vargas li hauria bloquejat de WhatsApp. No vol saber res del món Preysler. Tota una relació de vuit anys completament trencada.

Tamara Falcó ha esborrat a Mario Vargas Llosa de la llista, però és una cosa que l'escriptor agraeix perquè en cas d'haver estat convidat no hagués anat, lògicament. No vol retrobar-se amb Isabel Preysler, cap dels dos no estarien còmodes.

Mario Vargas Llosa MasterChef
Mario Vargas Llosa MasterChef