Isabel Preysler es va atipar de Mario Vargas Llosa. El passat 29 de novembre van decidir posar punt i final a la seva relació de vuit anys. Encara que perfectament podria haver estat algun any menys perquè feia un temps que la relació entre ells no passava pel millor moment. La reina de cors es va plantejar trencar amb l'escriptor el 2020, fa dos anys, però li va donar una oportunitat perquè el va veure molt gran per quedar-se sol. Són moltes les manies de l'escriptor que la mare de Tamara Falcó no suportava.

En el seu famós relat que s'ha publicat íntegrament, i que asseguren que té diversos tints autobiogràfics, Mario Vargas Llosa renega de la rutina de bellesa d'Isabel Preysler i Tamara Falcó, assídues a les cremes i als tractaments estètics per combatre el pas del temps. Tanmateix, ell amaga que es va aficionar aviat a aquest luxe. Estava amb una dona 15 anys més jove que ell i no podia veure's com una persona tan major. Així que aviat es va enganxar al món del que ara renega.

Mario Vargas Llosa efe
Mario Vargas Llosa efe

Mario Vargas Llosa es va obsessionar amb el seu físic i utilitzava cremes

A Porta del Hierro, Mario Vargas Llosa tenia a la seva disposició un majordom. Li preparava cada matí la roba i fins i tot l'ajudava a vestir-se si era necessari. El premi Nobel s'aixecava tots els dies, fins i tot els caps de setmana, entre les 5 i les 7 del matí per escriure. Era un moment en què la casa estava en calma i podia inspirar-se. Es tancava a la biblioteca, on va trobar el seu refugi. Feia un volt pels voltants i després esmorzava. El servei li preparava tots els dies el mateix esmorzar. Seguidament, llegia els diaris per posar-se al dia i posteriorment atenia entrevistes, rebia visites i contestava a la correspondència. De 19 a 21 hores veien la televisió. Després sopaven i seguidament l'escriptor se n'anava al llit, generalment abans de les 23 hores, no era de pernoctar. Li demanava a Isabel que anés a acompanyar-lo i fer-li un petó de bona nit.

Mario Vargas Llosa amb Tamara Falcó
Mario Vargas Llosa amb Tamara Falcó

No obstant això, abans de ficar-se al llit ell també utilitzava cremes, aquestes de les que tant renegava. No utilitza perfum perquè li dona al·lèrgia, però s'empastifava tot el cos de crema. Encara que on posava especial atenció era al cabell. La perruquera d'Isabel Preysler va ser qui li va solucionar un dels seus problemes més grans. Va trobar la fórmula perfecta per mantenir el seu cuir cabellut canós sa i perfecte. A Mario li feien un xampú i un fixador especial per a ell. I era assidu a la manicura i pedicura cada dissabte a casa d'Isabel. S'ha convertit en un esclau de la imatge, alguna cosa de la que sempre ha renegat.