Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler van decidir posar punt i final a la seva relació de vuit anys el 29 de novembre. Cadascú explica la seva versió, però sembla que els dos estaven farts de la convivència. Segons la socialité, que va concedir una entrevista previ pagament a la seva revista amiga, 'Hola', haurien trencat la relació per la suposada 'gelosia infundada' de l'escriptor. Cada vegada que arribava tard d'un esdeveniment discutien. D'altra banda, l'entorn del premi Nobel assegura que la relació s'ha trencat perquè Mario estava fart de la pressió mediàtica. Odiava el món de la faràndula en què estaven submergides tant Isabel Preysler com Tamara Falcó. El peruà va ser obligat a participar en la final de 'MasterChef Celebrity 4' i recentment en el reality de la marquesa de Griñón per a Netflix.

Isabel Preysler s'ha casat amb totes les seves parelles, menys amb Mario, aquest es va resistir i no va voler. Ja va estar casat amb la seva dona, amb qui va ser molt feliç. De fet, quan va començar una relació amb la socialité, celebrava els 50 anys de casat amb Patricia Llosa, la mare dels seus tres fills. Ambdós mantenen una excel·lent relació, al contrari que amb la reina de cors, a qui no ha tornat a veure ni a parlar, tampoc a Tamara Falcó. Desitjava sortir d'aquest infern.

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa efe
Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa efe

Mario Vargas Llosa tenia clar que volia conèixer a Isabel Preysler i conquerir-la

Tal com revela en els seus textos, com en 'Els vents', Mario Vargas Llosa hauria patit un "enamorament de la pichula". Isabel Preysler el va seduir amb els seus encants i va perdre el nord. Va veure una dona gairebé 15 anys més jove que ell i no va poder resistir-se. Una oportunitat que a la seva edat no passa tots els dies. La llavors parella es va conèixer el 1984, Isabel va fer una entrevista a Mario. En aquell moment a ell ja li va agradar ella, però a ella ell no. La de Porcelanosa mantenia una relació amb Miguel Boyer, que va morir d'un infart el 2014, just uns mesos abans de començar el seu festeig amb l'escriptor. La filipina li va dir al peruà en aquell moment que li truqués quan fos premi Nobel, fins aleshores res, i així va ser. Mario Vargas Llosa va deixar Patricia Llosa per ella. Es van començar a conèixer quan encara estava amb la mare dels seus fills, ja intercanviaven missatges.

Mario Vargas Llosa biblioteca efe
Mario Vargas Llosa biblioteca efe

Mario Vargas Llosa volia conèixer a Isabel Preysler, per això va pagar 1.000 dòlars a una mitjancera perquè la socialité li realitzés l'entrevista. Va ser Mona Jiménez, amiga del premi Nobel, qui es va oferir a intervenir per ajuntar els dos. Se'ls notava que tenien cert interès l'un en l'altre.

Casat amb Patricia Llosa, Mario va començar a trucar a Isabel per conèixer-se. Coincidien en alguns actes públics i esdeveniments, però en aquell moment la mare de Tamara Falcó estava ocupada. Quan el peruà es va assabentar que la filipina havia enviduat, va utilitzar totes les seves armes de seducció per conquerir-la.