Mario Vargas Llosa ha volgut posar distància amb Isabel Preysler, tant que ja no té relació amb cap membre de la família. Segons l'entorn de l'escriptor, aquest estava fart del circ mediàtic de tota la família. Qualsevol cosa ho venien a les revistes i acudien a tots els esdeveniments perquè se'n parlés. A finals de novembre ambdós van decidir posar punt i final al seu festeig de vuit anys. Cadascú explica una versió totalment diferent. Per a la filipina, ella li va fer fora de casa per la seva "gelosia infundada", sempre muntava l'espectacle, especialment quan sortia a algun compromís professional. Per al peruà, ell estava fart de tot.

De l'amor a l'odi hi ha un sol pas i Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler són una prova d'això. Des que va abandonar la mansió de la de Porcelanosa, l'escriptor viu molt més tranquil. Està feliç envoltat dels seus tres fills. Actualment, resideix al seu pis de Madrid.

Mario Vargas Llosa MasterChef
Mario Vargas Llosa MasterChef

Mario Vargas Llosa oblida Tamara Falcó

Mentrestant, Isabel Preysler estrena vida de soltera, Tamara Falcó s'enamora de nou d'Íñigo Onieva, i posa fil a l'agulla amb els compromisos de l'esperat casament. Finalment, ambdós es casaran perquè per a la xef, l'empresari és l'amor de la seva vida. Una cosa que no ha agradat gaire a la seva mare. L'única persona que no estarà convidada a aquest acte tan especial per a la família és Mario Vargas Llosa. L'escriptor ha trencat qualsevol relació amb la col·laboradora de 'El Hormiguero'. Una cosa que sorprèn perquè ambdós sempre han mostrat una formidable relació, almenys de cara a les càmeres. Tamara Falcó l'apassionaven les històries de Mario Vargas Llosa. Li encanta escoltar-lo durant hores.

No obstant això, sembla que per a ella només té bones paraules. "Dels cinc fills d'Isabel Preysler, Tamara és la més coneguda perquè després d'una entrevista de Bertín Osborne en la qual va aparèixer tal com és, senzilla, riallera, sincera i molt simpàtica, es va fer molt popular i va començar una carrera a la televisió espanyola en la qual ha tingut molt èxit", va confessar l'escriptor per a la revista Harper's Bazaar. Destaca la seva carrera professional, però també la seva forma de ser. "Sempre està de bon humor i sempre riallera. Fins i tot quan va a missa, el que fa puntualment ja que des que es va convertir al catolicisme és una practicant molt estricte," va dir.

Mario Vargas Llosa en MasterChef
Mario Vargas Llosa en MasterChef

Mario Vargas Llosa destaca algunes qualitats de Tamara Falcó que el recordaven al mort Carlos Falcó. "Era com un nen petit fins quan va morir, i no em refereixo a immadur, em refereixo a aquesta curiositat".

Tamara Falcó ha estat una fanàtica de les històries de Mario des de fa anys, fins i tot abans que conegués la seva mare. De fet, li va dedicar una samarreta de la seva col·lecció de roba. "Entremaliadures de la nena dolenta. Mario V. Llosa". "Ha estat una sort que la meva mare trobés un company de vida a aquesta edat. La veritat és que Mario ha resultat ser un company de vida meravellós", va confessar per al seu documental de Netflix.

En el dia d'avui, Mario Vargas Llosa i Tamara Falcó s'han vist obligats a distanciar-se per força. Ja no es parlen. L'escriptor l'ha bloquejat del telèfon mòbil per evitar trucades innecessàries. Han de deixar passar el temps per perdre aquesta confiança que van adquirir quan Isabel Preysler va començar una relació amb l'escriptor.