Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa han trencat la seva relació per sempre. A finals d'any, un dels més nefastos per a l'amor, la socialité va confirmar a cop d'exclusiva, com sempre, la seva ruptura amb l'escriptor. Una notícia que agafava tots per sorpresa, tanmateix, no era una cosa nova. L'estiu passat, la filipina i el peruà ja van tenir fortes discussions i aquest se'n va anar al seu pis de Madrid. El 29 de novembre va ser quan suposadament la mare de Tamara Falcó fes fora fora de casa seva el pare d'Álvaro Vargas per la seva suposada "gelosia infundada". Ell ho nega en rotund. Va ser ell mateix que va decidir anar-se'n perquè estava fart d'una vida de mentida. La vida mediàtica d'Isabel Preysler i el seu entorn, com Tamara Falcó, no casaven amb la personalitat de Mario. Ara és molt més feliç al costat dels seus. De fet, hauria intentat fins i tot tornar amb el seu ex, de qui es penedeix d'haver-se separat. Portaven cinquanta anys casats. El mateix any que es van separar celebraven les noces d'or.

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa efe
Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa efe

Mario Vargas Llosa es desvincula de les últimes notícies

Mario Vargas Llosa intenta guardar absolut silenci sobre totes les notícies que han sorgit en aquestes últimes setmanes. Ell vol desvincular-se completament de la premsa del cor. Però no ho aconsegueix. Ha parlat en poques ocasions, només en una ocasió va desmentir que hagi trencat amb Isabel per atacs de gelosia.

Mario Vargas Llosa congrés efe
Mario Vargas Llosa congrés efe

En aquests dies és conscient que s'ha parlat molt de la suposada nova il·lusió d'Isabel Preysler. Un empresari de 70 anys establert a Sevilla. Es coneixerien des de fa anys, però és des de fa uns mesos quan s'han donat una oportunitat. Tindrien trobades fora d'Espanya, segons 'Socialité'. Si això fos així, la mare de Tamara Falcó hauria conegut aquest misteriós home quan encara mantenia una relació sentimental amb el peruà.

Mario Vargas Llosa es troba molt molest per l'actitud d'Isabel Preysler. No ha volgut fer declaracions, però apareix molt desmillorat de cara a les càmeres. El seu entorn assegura que ho està passant realment malament. Ara mateix només vol pau i tranquil·litat. És una persona gran i només vol submergir-se en els seus llibres i recuperar el temps perdut amb els seus fills, les persones més importants de la seva vida, que ara el protegeixen sobre manera.