Úrsula Corbero i Chino Darín són una de les parelles més consolidades del panorama internacional. Malgrat la seva impressionant fama, Corberó i Darín mantenen una relació estable i senzilla. Encara que les seves agendes són atapeïdes de compromisos professionals en ser dos dels rostres més demandats, troben buit per desconnectar i compartir moments junts. Aquesta setmana, en un alt al camí, han pres unes merescudes vacances. El destí triat ha estat l'Uruguai. Els joves estan gaudint de les altes temperatures, mentre aquí patim gelades. Canvien l'abric pel banyador.

Úrsula Corbero i Xinès Darín

Úrsula Corberó i Chino Darín / XARXES

Úrsula Corberó i Chino Darín celebren l'aniversari de Ricardo Darín

Així ho ha confirmat el programa argentí Faràndula Show. Asseguren que la parella va arribar amb avió i que es troben allotjats a la província de Maldonado, al sud-est del país. Segons aquest mateix mitjà, el pare del jove, el conegut actor Ricardo Darín, té una casa a la zona de José Ignacio, molt de moda aquests últims anys entre els famosos. L'argentí va celebrar aquest diumenge el seu 65 aniversari i allà vam veure tant el seu fill com la seva parella, Úrsula Corberó.

De moment cap dels dos no han compartit fotografies a les seves xarxes socials sobre aquestes vacances, encara que molt probablement no tardarem en veure-les. Allà també es troba una amiga d'Úrsula Corberó amb qui podria veure's algun dia, Ester Expósito. La madrilenya va viatjar l'Any Nou a l'Uruguai per conèixer la terra del seu nou xicot, Nico Furtado. Una altra de les actrius que també ha decidit passar uns dies en l'Uruguai és Anya Taylor-Joy, protagonista de la reeixida sèrie "Gambit de Dama".

Alguns paparazzis els van seguir i aquell mateix diumenge els vam veure a la platja donant-se un capbussó. Un racó que era gairebé buit. Es van donar un capbussó i van prendre el sol. A la nit, amb la pell una mica vermella, van anar a sopar a un exclusiu restaurant per celebrar el 65 del progenitor. No va faltar ningú. La seva esposa, els seus dos fills i Úrsula Corberó, la xicota de Chino Darín.