Les Kardashian estan de festa celebrant l'arribada del nou membre de la família, Wolf Webster, el petit fill de Kylie Jenner, que va néixer dimecres 2 de febrer. Però la núvia de Travis Scott no en té prou amb els seus dos fills, ella vol més nebots i està il·lusionada que una de les seves germanes pugui sortir embarassada en els propers mesos. L'assenyalada per a la tasca sembla ser la model Kendall Jenner, que ja ha rebut pressió per part de la seva mare perquè li doni un net, i ara la seva germana petita s'uneix al cor que li demana un nou hereu Kardashian.

Durant un avenç d'una entrevista a Kris Jenner en 'The Ellen DeGeneres Show', la matriarca narra molt emocionada el naixement del seu onzè net Wolf Webster. Quan la presentadora Ellen DeGeneres li pregunta quin dels seus fills creu que li donarà un dotzè net, Kris admet que li encantaria que Kendall Jenner fos mare: "Bé, crec que estaria bé que fos Kendall, veritat? Ella és l'única que no ha tingut un nadó. Crec que amb el temps li encantaria tenir un nadó".

kris jenner

Kris Jenner/ Agencia

Malgrat l'emoció de la seva mare i la seva germana petita, Kendall no ha revelat els seus plans de tenir un nadó aviat. El 2020, durant unes vacances familiars a Palm Springs la model va fer broma amb la idea de no tenir fills, a diferència de les seves famoses germanes. En un vídeo publicat en el seu compte d'Instagram, la també empresària va enfocar la càmera per mostrar les seves germanes corrent amb els seus fills a la piscina mentre somreia i donava un polze cap a dalt. "Encara no hi ha nens", va escriure. Fa un parell d'anys, quan va estar de convidada en el programa d'Ellen DeGeneres va dir: "Tinc moments en els que penso: 'Tinc la febre del nadó? Vull un nadó ara mateix?' Però no ho tinc, no el tinc. Estic bé. Puc esperar una mica més. Però és increïble perquè tinc tots aquests petits nadons per jugar, així que puc jugar amb ells i després simplement tornar-los", va dir Kendall Jenner amb referència als seus nebots.

A començaments d'aquest any, la supermodel de les Kardashian va ser captada amb un maco outfit hivernal, amb el qual destacava una petita panxa. En les imatges s'observa Kendall Jenner lluir un suèter folgat de color marfil amb un abric llarg, i una inflada panxa. No és la primera vegada que semblés estar en la dolça espera, ja que el desembre passat la germana de Kylie Jenner va compartir una fotografia on apareix al davant del seu nuvi, el jugador de bàsquet Devin Booker, on també es pot apreciar una lleugera prominència al seu abdomen. Tanmateix, la model ha expressat reiteradament que de moment no vol convertir-se en mare.

kendall jenner

Kendall Jenner/ Agencia

Kylie Jenner és la mare de Stormi i Wolf. Així mateix, és tia de Psalm de 2 anys; True de 3; Chicago de 4; Dream de 5; Saint de 6; Reign de 7; North de 8; Penelope de 9 i Mason de 12 anys. Encara que vol més nebots, ara per ara la seva germana Kendall, l'única sense fills, no sembla tenir plans d'embaràs i es manté molt enfocada en la seva carrera com a model i com a empresària tequilera amb la seva marca 818.