Durant molts anys s'ha especulat sobre les diverses operacions que s'ha realitzat Kylie Jenner per convertir-se en una de les dones més boniques de la indústria de l'espectacle. Tanmateix, la CEO de Kylie Cosmetics ha negat rotundament haver-se sotmès a cirurgies cosmètiques per millorar la seva aparença, indicant que el seu canvi extrem és producte dels canvis físics de l'adultesa i una bona rutina de maquillatge.

No obstant això, un prestigiós cirurgià plàstic ha fet una extensa investigació per indicar quants diners ha gastat Kylie Jenner en les seves operacions al llarg dels anys, ja que és evident que la jove de 24 anys lluu molt diferent a com es veia en les seves primeres aparicions públiques en el famós reality show "Keeping Up with the Kardashians", a mitjans del 2010.

Kylie Jenner/ Agencia

Kylie Jenner/ Agencia

El famós cirurgià va indicar que és evident que la parella de Travis Scott es va realitzar una rinoplàstia quirúrgica, un procediment que estilitza la forma del seu nas en elevar la seva punta per aconseguir un millor perfil. S'estima que Kylie va invertir prop de 12.000 euros en aquesta operació.

Un altre dels procediments que s'ha realitzat la menor del clan Kardashian-Jenner és el farcit de llavis. Encara que la jove va afirmar que havia dissolt tot l'àcid hialurònic dels seus llavis el 2018, és evident que continua realitzant-se procediments per donar-li volum els seus llavis, ja que aquest es va convertir en un dels seus trets característics en iniciar-se en el món del maquillatge. Aquest procediment no és definitiu i ha d'executar-se per sessions a causa que el cos absorbeix l'àcid de forma natural. Cada tractament pot costar entre 400 i 2000 euros. Tenint això en compte, s'estima que Kylie ha gastat més de 10.000 euros en farcit per als seus llavis.

Kylie Jenner/ Agencia

Kylie Jenner/ Agencia

A més del farcit de llavis, Kylie Jenner també s'ha realitzat diverses sessions de farcits facials per disminuir les seves línies d'expressió en allisar totalment la pell de la seva cara. Aquest procediment, igual com el dels llavis, es fa per sessions i cada una té un cost aproximat de 700 euros. El cirurgià afirma que Kylie ha invertit prop de 5000 euros en aquest procediment.

Si s'observen les fotos antigues de Kylie Jenner, es pot determinar que la mida dels seus pits ha canviat considerablement, resultant un fet indiscutible que s'ha sotmès a una operació d'augment de pit. El resultat final han estat uns pits d'aparença molt natural amb una bona caiguda; tanmateix, resulta impossible que hagin augmentat dràsticament sense cap tipus d'intervenció quirúrgica. El preu d'aquesta operació s'acosta als 8.000 euros.

Kylie Jenner/ Agencia

Kylie Jenner/ Agencia

Un altre dels canvis significatius a la figura de l'empresària és el canvi en el volum del seu cul i la forma dels seus malucs. El cirurgià afirma que Kylie es va sotmetre a una Lipo-transferència (transferència de greix) per augmentar la mida del seu darrere. Aquest procediment té un cost de 7.700 euros.

La despesa total de tots aquests procediments supera els 40.000 euros, la qual cosa representa una petita fracció de l'enorme fortuna de la jove empresària.