Ja han passat diverses dècades des que un jove prometedor va guanyar el Festival Internacional de la Cançó de Benidorm amb el seu tema 'La vida sigue igual'. Una cosa que el va impulsar cap a la cúspide al món de la música, per tornar-se un dels talents més destacats d'Espanya. No parlem de cap altre artista més que de Julio Iglesias, que també és un dels 100 espanyols més rics, segons Forbes. A més de la seva vasta trajectòria musical i continus èxits, tenies idea de la seva faceta empresarial? Et comptem sobre les seves compres immobiliàries, un terreny que té tan dominat com molts d'altres.

Com dèiem abans, Julio Iglesias té molts anys actiu. Això li ha deixat una fortuna considerable, la qual no ha dubtat a invertir en diversos àmbits. El que més ha ressaltat és la quantitat d'adquisicions immobiliàries que ha fet des de 1992. El 1992 va fundar Androsemo SL en Marbella, amb la finalitat de construir i comprar "finques urbanes, rústiques o industrials". El negoci es va expandir el 1999 amb l'empresa que es va registrar amb el nom: Bellevue Costa Sol SA. Ubicada a Salamanca i per tal de construir edificis residencials. L'any 2000 ja era per complet un inversor immobiliari i tenia altres societats. Així que es va traslladar a nous territoris per continuar el seu llegat.

L'empori immobiliari de Julio Iglesias al voltant del món

Segons la revista Forbes, el patrimoni de Iglesias supera els 900 milions d'euros. Gran part d'aquesta impressionant suma correspon a les enormes transaccions que ha fet en els últims anys. Més que en cap altre lloc, els seus negocis estan distribuïts entre els Estats Units i Punta Cana. A Punta Cana es va associar amb el seu gran amic Óscar de la Renta, amb qui va compartir l'interès de convertir el paradís caribeny en una destinació turística de luxe. Llavors, l'intèrpret de 'Me olvidé de vivir' es va tornar una de les figures més importants del projecte d'urbanització de Punta Cana.

La seva empresa va crear hotels, apartaments i un aeroport privat, que seria el primer de la seva classe. D'altra banda, va enviar a erigir una mansió per a si mateix de 20 milions de dòlars (17,7 milions d'euros). A més d'això, s'especula que ha utilitzat fins a 5 societats per obtenir terrenys a l'illa Indian Creek. Igualment al barri de Surfside, a prop de la mateixa illa. L'any 2018 va ser que va vendre 3,24 hectàrees a Indian Creek, el valor de les vendes superaria els 150 milions de dòlars (132 milions d'euros). Afegit a això, es presumeix que té prop de 20 societats a les Illes Verges Britàniques. Allà també posseeix un compilat de propietats.

De la mateixa forma, hi ha rumors que estaria concentrant els seus esforços en ressituar les seves operacions i adquirir actius immobiliaris a Panamà (podria ser en un altre país). Tanmateix, això només són rumors, ja que no s'han confirmat (de moment). El que sí que sabem és que l'exfutbolista que va acabar com a estrella musical té una impressionant cartera d'inversions en nombrosos països a l'altre costat de l'Atlàntic. Certes operacions l'han portat a ser objecte d'investigació per tribunals i consorcis.

Oscar de la Renda/ Agència

Oscar de la Renda/ Agència

Julio Iglesias, més que un artista, és un gran geni financer. No ens estranya que ocupi un lloc alt en la llista dels més acabalats.